Bjuden på middag.. ❤️🍴

(null)


Ifredags efter jobbet bjöd G mig på middag tillagad hemma hos mig. Så fin han är 😊 Mysigt att han kom förbi lite sådär spontant. Han var egentligen nere förra helgen för att kolla in en lägenheten, men den blev tyvärr såld innan han hann på någon visning. Nu denna helgen var han nere för samma sak & jag hoppas att de gått bra. Han ska renovera lägenheten o sen sälja den. Var iaf vad han sa till mig.

De var iaf mysigt att han kom förbi & lagade mat. Främst så lagade han för sin egen skull, därav att jag bara har ett kycklingben på tallriken haha 😅 Men ja de gjorde inte så mycket, hade ätit tidigare under dagen på jobbet. 

Vi hann inte umgås så mycket som jag ville. Igår var jag tvungen att gå upp tidigt för att jobba redan 7.15. Orättvist att han fick ligga kvar ett tag längre o sova gott. Men nästa gång hoppas jag att vi kan ha en mysmorgon ihop.

Den kommande veckan jobbar jag 2 kvällar & 2 morgnar. Skönt att jag har helgen fri. Denna helgen har varit tuff, men rolig. Sällan jag jobbar hel helg, så detta var lärorikt. 

Nä nu ska tänderna borstas & sen blir det sängen för att invänta en lång dag på jobbet imorgon. Godnatt på er 😊

Så trött..

(null)

Hade skrivit ett långt & bra inlägg, men så försvinner allt.. Aja sånt som händer..

Idag har jag varit en aning trött, sovit till & från hela dagen. Imorse bokade jag en akuttid för min mage till vårdcentralen. Men den läkaren kunde inte säga så mkt eftersom min ordinarie inte var på plats, han är nämligen på semester & är tillbaka om ca 1 månad. Men de läkaren jag var hos idag kunde iaf gör en bedömning av att jag kunde ha urinvägsinfektion & de kunde han se efter att jag bl.a lämnade ett stick blodprov & lite andra prover. Så då blev det att hämta ut antibiotika för 5 dagar. Han rekommenderade även probi mage, dock så ska jag inte ta de i samband med antibiotikan o då blir de att ta tabletter 4 gånger om dagen fram till måndag. Men ja det ska jag klara.

Annars idag så har jobbet frågat mig om jag kunde jobba idag. Man eftersom jag skulle till vårdcentralen så kunde jag inte. Sen när jag hade varit hos läkaren så ringer jobbet för att främst kolla hur det gick hos läkaren, men också om jag kunde jobba imorgon kväll. Sa dock att jag hade planer på kvällen, men att dem kunde ringa mig i fall dem inte hittar någon annan. I med jag jobbar helgen så behöver jag mina lediga dagar nu. Känner redan hur sliten jag kommer att vara efter denna helgen, kommer bli tufft, men samtidigt  roligt tror jag. 

Nä nu måste jag sova så att jag orkar med att tvätta imorgon mellan 7-12. Senare på dagen blir det hem till mamma & pappa för att äta middag. Det blir säkerligen 1-2 matlådor att ha till jobbet, perfekt!

Så ja ni får ha de bra tills vi hörs snart igen. Kram på er :) 

Snart dags för jobbet! 💰

(null)

Vaknade för ungefär en timme sen & det var inte så svårt att gå upp trots att G låg bredvid. Orättvist att han kunde ligga kvar längre än vad jag kunde. Dock så ska han ju sticka senast halv åtta, han skulle göra lite innan hans tåg hem till Gävle går vid tio. 

Mysigt att kunnat träffa honom två gånger denna gången när han varit nere. Nu får vi se när nästa gång blir. Tills denna gången så var de en månad sen vi sågs. Men de hoppas jag inte att de dröjer denna gången.

Till frukost iaf så drack jag två färdiga smoothies som jag köpt på jobbet. En med banan & jordgubb o en med banan & kokos. Tyckte att den med kokos var sådär, medan den med jordgubb smakade bättre.

Efter jobbet idag så är jag ledig i 2 dagar för att sen kötta låga dagar fre-sön. Imorgon blir det tvättid & det ska bli skönt. Blir nog att jag städar o så också.

Nä nu ska jag packa ihop de sista för att sen cykla mot jobbet. Så ja ni får ha en bra dag. Kram på er :)