Svårt att sova...

Känns som att jag har svårt att sova just nu eller ja jag kan väl sova, men det känns inte som att jag får någon ro i kroppen direkt. Det är rätt så störigt.


Förra måndagen kom jag tillbaka till jobbet & sen dess har jag jobbat nio pass & senare idag så blir det mitt tionde pass. Känns ändå skönt att vara tillbaka. 

Blir säkert en del pass nästa vecka också. En kollega som var sjuk förra veckan, har även sjukat sig för nästa vecka med. Så ja det lär väl bli 1-2 pass utöver dem 3 pass jag har nästa vecka.

Till helgen hoppas jag på att få vara ledig. Lördagen vet jag eftersom jag redan har planer då. Chefen frågade mig säkert minst 2 gånger om jag hade något för mig på lördag. Ja han ville väl vara säker antar jag.

Nä nu så ska jag ladda min mobil & se 1-2 avsnitt av Tillbaka till Vintergatan o hoppas på att bli lite tröttare ut av de. Ha de gött tills vi hörs snart igen. Kram på er :)

170813 - min sista dag!

Dagens rubrik känns så dramatiskt. Men ja idag skulle det varit min sista dag på min semester & det blev ju inte så, utan min sista vecka blev en sjukvecka istället. Aja som det kan gå ibland..


Händer inte allt för mycket idag, förutom att jag kom på att jag skulle på ett läkarbesök sen ett tag tillbaka & en kollega frågade för inte så längesen om jag kunde jobba för henne o visst mitt svar blev att jag kunde. Men sen idag ringde en klocka i mig att jag inte alls kunde. Ska ju på läkarbesök samma dag som hon ville att jag skulle ta hennes pass, alltså 22/8. 

Ja ibland hänger inte riktigt kroppen o hjärna ihop med varandra. Liksom jag kopplade inte ihop att passet & läkarbesöket skulle ske på samma dag. Så tokigt det kan bli. Men ja läkarbesöket går före för att jag kan inte ändra tiden hos läkaren, det skulle bara bli krångligt. Hade de varit något lättare så hade jag ju såklart bokat om de o jag skulle inte ha jobbat den dagen från början heller. Aja som det kan bli ibland.

Så ja idag ska jag inprincip bara njuta av att vara ledig eller ja ledig o ledig. Men aja jag slipper jobba iaf. Fast det ska ändå bli kul att komma tillbaka imorgon & få möta alla kollegor igen, men även kunderna & stamkunderna. 

Just det, de är Pride här i stan idag. Jag bor i Trelleborg & förra året så började vi ha Pride o de blev nog lyckat eftersom vi har det i år igen. Men jag tror nog inte jag ska dit, isf om mamma o pappa ska dit, men jag vet inte. Det är iaf ett bra insiativ osv. Var o kollade på paraden förra året, faktiskt trevligt :)

Tänkte nu göra lite frukost. Tror det blir rostade mackor med en stor kopp oboy 👌🏻 till frukosten ska jag kolla på Greveholm 2. Jag tycker inte den är så särskilt julig av sig, så den funkar nu för att lindra min julkalender abstinens.

Men ja ni får ha en fin söndag så hörs vi snart igen kram på er :)

170812 - Snart jobb igen!

Just nu så kollar jag på min absoluta favorit film, såklart Titanic. Finns ingen film som denna, sjukt fin & underbar. Brukar alltid gråta en skvätt till den hehe 😊


Annars idag har jag inte gjort så mycket. Kollat på filmen jag saknar dig, lite Youtube-klipp & halva Greveholm kalendern från 2012. Så nu resten av kvällen blir det att kolla på Titanic & efter de blir det nog att lägga sig, klockan lär ha sprungit iväg en del när filmen är slut.

På måndag är det tillbaks till jobbet efter 3v semester & 1v som sjuk. Ska väl bli roligt. Som tur är så blir det mjukstart för mig, toppen 👍🏻 Varken tidig morgon eller kväll, utan en tid mitt på dagen. Perfekt 👌🏻

Tidigare idag så köpte jag ett par nya skor, Nike Air Max Jewell Se, färg: bone. (Bild nedan). Såg super sköna ut & färgen är lite annorlunda än vad jag brukar ha på skor till arbetet. Så någon gång nästa vecka kommer dem 😊

Nä nu ska jag se vidare på filmen samt rita i en målarbok för vuxna. Ha en skön lördagskväll så hörs vi snart igen. Kram på er 💖