Jobb & en blöt runda på festivalen!

Bild från min insagram när jag & min killkompis åt middag på en pizzeria :) 
 
Idag har jag som sagt jobbat 11-14 och när jag stod o kollade schemat hur jag skulle jobba framöver så kommer en av mina koleger jag jobbade med, han kom o verkligen skräämde mig. Jag reagerade inte så snabbt, utan det blev som en chock för mig hehe. Men sen så bara skrattade vi åt det haha. Sen så när jag skulle slut så försökte han lura mig till att stanna en timme till. Likadant förra helgen då skojade han till det med mig. Riktigt skojare är han hehe :p
 
Sen så stannade jag kvar nästan en timme och pratade med fina Selma samtidigt som hon fixade lappar till varor som skulle sänkas. Var härlig att få prata henne. Inte ofta vi bara kan prata sådär spontant på jobbet. Så det kändes mycket skönt att fått prata lite med henne :)
 
Efter jobbet blev det att handla lite och sen hemåt för att byta om o sen blev det Palmfestivalen. Det blev dock bara jag o en killkompis från vårt Kunskapsgäng, men vi hade det trevligt ändå. Även om det regnade så blev det lyckat. Vi åkte en karusell och jag som inte har åkt karuseller på minst 4 år så var jag lite tveksam. Men det gick bra ändå trots att jag skrek lite väl myvket hehe. De var ändå roligt må jag säga. Träffade även på min chef på festivalen, hon var där med hela sin familj o ja mitt ex var ju såklart med också. Men jag tror inte att han såg mig eller vad vet jag. Kändes bara väldigt konstigt att se honom. De kändes bara tomt inom mig när jag såg honom. Annars var tvällen väldigt rolig :) Vi skulle dock sätt Martin Stenmarck nu vid åtta, men regnet öste ner så vi blev hämtad av min väns pappa så jag får hämta min cykel imorgon. 
 
Nu så kollar jag på Fångarna på fortet och efter att de är slut så ska jag nog kolla på en film eller så blir det Rederiet. Får se vad jag blir sugen på sen. 
 
Annars så sålde jag frukt och godis till Martin Stenmarck eller ja det var en kvinna som köpte det åt honom för att han skulle ha det i sin loge. Men det var ändå lite häftigt att jag sålde något till en kändis haha. 
 
Nä nu får jag sluta skriva innan det blir för långt haha. Imorgon blir det kanske skogen med mina föräldrar om det inte regnar allt för mycket. Så det ska bli skönt om det blir av. Men ni får iaf ha en fortsatt trevlig kväll. Kram på er :)

Glasögon orm på halvtid.


Snygg jag är haha.. 2 veckor sen.

Igår var jag hos optikern och testade synen och jag hade någon form av brytningsfel, så det blir läsglasögon för min del. Icke sådana vi säljer på Netto för 19kr utan detta är riktigt bra kvalité. Jag kommer få ett sms i nästa vecka när jag ska hämta ut dem och även då ska jag betala resten av summan för dem. Längtar tills dem är helt klara. Så då blir det mycket läsning framöver, längtar :)

Annars idag så ska jag jobba 11-14 och där efter ska jag handla lite o sen vid 16 ska jag gå en runda med en vän på vår hemma festival. Blir väl att vi är där i 2-3 timmar eller så länge vi tycker det är kul.

Men nu så ska jag hitta något att äta till frukost. Sov hos mina föräldrar i natt. Så det blir att cykla mot jobbet vid halv 11 så att jag inte behöver stressa ihjäl mig. 

Ni får ha det så gött så hörs vi när vi hörs. Kram på er :)

Lugn dag förvandlas till stressig dag!

 
För ett tag sen så blev jag uppringd av Nettochefen där jag bor, alltså inte min hembutik då utan den andra. Han ringde mig och frågade om jag kunde jobba 12-18 och jag lätt tveksam o det lätt som att det skulle bli ett nej från mig, men han typ gav sig inte. Men i och med att jag har min optiker tid halv 12, så kunde jag komma senast 13. Men jag ska såklart försöka hinna komma till 12. Så nu gick min dag från lugn till stressig. Jag hade planerat att först gå till optikern med mamma, sem strosa lite på stan och sen iväg o handla. Men istället så får jag skynda mig efter optikern o köpa mammas present eller så tar jag det en annan dag. Får se. Stressigt!
 
Annars idag så slutar jag kl 18 och då hinner jag perfekt hem till mina föräldrar, byta om och sen att vi ska iväg och lyssna på pappa kl 19. Dem spelar på vår hemmafestival idag som heter Palmfestivalen men innan hete den Mikaelimarknad. Så det är bra att jag hinner med de, för jag hade sätt fram emot att få lyssna på pappa :)
 
Nä nu så ska jag ta på mig lite mer kläder och sen ska jag cykla till mina föräldrar o på vägen så ska jag köpa med mig lite frukostbullar. Bara jag inte stressar så ska det gå bra. 
Men ni får ha en awesome fredag för det ska jag ha och imorgon vankas mer jobb 11-14. Så ni får ha det gött så hörs vi snart igen. Kram på er :)