Inget internet!

Igår under dagen eller om det var i onsdags, minns inte. Men någon gång under de senaste dagarna så slutade mitt internet att fungera eller ja mitt o mitt.. Jag hade sen jag flyttat in tjuvlånat ett internet här i trapphuset. Jag vet inte om någon märkte något. Men iaf så funkar inget för mig nu. Så i nästa vecka ska pappa hjälpa mig o skaffa ett eget internet, svin dyrt typ runt 300kr. Orka! Men måste man så måste man.

Så nu under helgen har jag inget internet förutom 3G på telefonen. Får helt enkelt livnära mig på filmer resten av helgen eller läsa böcker. Men det ska gå bra ändå. 

Nu så tänkte jag om en stund cykla till affären för att handla lite mat för att fylla på frysen lite. Har dock ingen stor frys, men det får plats lite mer än ett litet frysfack som en vän till mig har. Tycker lite synd om henne. Men hon säger att hon klarar sig nästan precis. Jag har iaf fyra lagom stora. Fast jag kan ju inte köpa hem så mycket precis, lagom är bäst som vi säger här i Sverige. 

Ikväll till middag tänkte jag äta lax med pasta samt göra en egen sås på bl.a. Crème frech & citronpeppar, så gott. Så det blir att köpa lite lax också för att ha i frysen. Lax & ströbakad fisk är mina favoriter när det gäller fisk. Så gott :)

Nä nu ska jag plocka ihop min väska o sånt jag ska ha med mig till affären, sen så cyklar jag iväg. Ni får ha en fin fortsatt dag & glad alla Helgona helg på er. Kram :)

5 dagen i rad på jobb!

Bilder från min instagram @liinaasandii
 
Jag vet att det var ett tag sen jag skrev. Men jag har fått hoppa in på jobb i söndags, måndags och igår. Så snart har jag jobbat i en vecka i streck. Inget jag klagar på precis, men lite ledighet hade inte skadat. 
 
Idag så jobbar jag 15-20:15. Sen så jobbar jag imorgon 14:30-20:15, men innan dess har jag tvättid kl 7 och sen ett möte precis innan jobbet. Så det blir lite stressigt, men jag ska klara av det. 
 
Igår var en rätt så jobbigt dag.. Skulle haft 3 år med mitt ex om vi fortfarande var tillsammans. Så sjukt att tänka så.. Men som tur var så fick jag hoppa in och jobba för att en på jobbet sjukanmälde sig. Då slapp jag tänka på att det kunde varit 3 år o en massa annat. Annars så kände jag inget speciellt för dagen. Jag trodde typ att jag skulle börja gråta, men som tur gjorde jag inte det. Men han verkar inte känna något längre.. Men vad gör det liksom, ingeting! Men jag ogillar att han umgås med en utav mina förre detta närmsta vän som jag i för övrigt inte pratar någoting alls med. Bara tanken på att dem umgås gör mig fett irriterad. Sen är det massa därtill som jag är förbanad på, men som jag verkligen inte orkar ta här och nu. 
 
Nä nu så ska jag äta lite frukost framför Rederiet samt koppla av innan jag ska jobba. Ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi, kram på er :)

Jobbhelg!

Lite bilder ur arkivet!
 
Igår jobbade jag kväll på jobbet och mitt i allt så skämer min kollega mig. Jag trodde helt seriöst att jag skulle dö eller något. Lite rädd blev jag allt. Fast sen skrattade vi bara åt det haha. Efter jobbet så kollade jag som vanlig på Idol. Det var så rätt person som åkte igår. Det är verkligen tjejernas år. Vill att Mollie eller Lisa ska vinna. Efter idol kollade jag på Hellenius hörna och gästen var Molly Sánden. Intressant intervju. Sen efter det kollade jag på Beck - pojken i glaskulan som gick på sjuan. När den var slut så gick jag och la mig. 
 
Idag så har jag jobbat ett kort pass, 10:15-13:15. Gick förvånansvärt fort. Blev nästan 10 minuters övertid pga många kunder. Annars har kunderna köpt massa med godis. Det är nog inte så konstigt eftersom det är lördag idag eller så är det för att vi har det billig nu denna helgen, 39,95kr/kg istället för 49,95kr/kg. Efter jobbet så handlade jag hem lite bröd, pålägg och lite gott till nu ikväll bl.a chips och godis.
 
Nu ikväll har jag filmkväll med mig själv och just nu kollar jag på filmen jag saknar dig. Jag får se vad det blir för film efter den. Har en del filmer här hemma. Blir kanske någon serie jag har. Om jag inte hitta något bra så får det bli Rederiet på datorn. 
 
 Imorgon blir det jobb igen 9:45-16. Blev att jag fick hoppa in för en kollega som inte kunde imorggon, varför vet jag inte. Men det blir bra för mig. Blir 12h, dubbelt betalt. Soft :) Efter jobbet så ska mamma hämta upp mig och då ska vi åka till min moster mamma och fika + att hon ska få tillbaka lie grejer som lämnades in i butiken för ett par dagar sen. Invecklad historia. Men iaf så det bli myigt att åka dit. Värdens gulligase 92åring. Fullt pigg och glad. Blir att vihar med oss hemmagjord äpplekaka, mums. 
 
Nu så ska jag se vidare på Jag saknar dig och sen får jag se vad det blir att kolla på efter den. Men ni får ha en super bra kväl så hörs vi :)