Valborg!

Några bilder från min instagram @liinaasandii
 
Idag har jag jobbat på Saluhallen i Malmö 7.30-16.00. BBC ringde mig kl 6 imorse och frågade om jag kunde jobba och visst kunde jag det. Sen så när hag fick min rast så hade min chef och chefen på andra butiken få tag på mig genom att chefen på butiken när mig ville att jag skulle jobba där. Men det löste sig till slut genom att jag ringde till min butik så att Martina (BBC) fick prata med min chef, så att de löste sig perfa där (y)
 
Just nu är jag hos mina föräldrar, men jag ska snart hem till mig själv och laga lite mat. Sen så blir de nog film och äta något gott till. Det förtjänar jag efter denna långa dagen på jobbet. Så nu ska jag strax hem efter att jag har matat råttorna. Det blir grytbitar med färskpotatis. 
 
Imorgon hoppas jag att jag är ledig och det ser ut så. Om jag är ledig så ska jag bara ta de lugnt och typ städa lite i min lägenhet. Det behövs verkligen! På måndag blir de jobb i butiken nära mig. Härligt! 
 
I helgen blir det väl att vara hemma och ta de lungt, men även komma hit till mina föräldrar igen för att mata råttorna. Mina föräldrar är i vår sommarstuga över valborg. Så då får jag ta mig hit och mata råttorna o så. Så nu ska jag packa ihop mina grejer och sen ner och mata dem. Ha en trevlig Valborg. 

Äntligen en ny dator :)

Senaste bilden från min instagram @liinaasandii
 
Just nu så sitter jag hos mina föräldrar med min nya dator och det är så skönt att ha en dator med fungerande tangentbord, så så sjukt skönt! Minns knappt sist jag hade en dator med fungerande tangentbort, så detta är rena rama himmelriket :)
 
Snart så tänkte jag bege mig hemåt till mig för att kolla på Svenska hollywoodfruar samt Ex on the beach. Ingen märkvärdig tisdag precis och tidigare idag så har jag jobbat, 12-16. Mina kollegor hade lite lustigt åt min trisslott historia i lördags, men som tur var så kunde dem göra roligt av det än att göra mig till åtlöje. Så de var bara att ta de med en nypa salt och se glad ut :p 
 
Imorgon hoppas jag på att få vara ledig och då ska jag försöka hinna med att städa lite i min lägenhet samt komma hit och hämta min dator. Kan nämligen inte ta den med mig hem idag pga jag åkte hit direkt från jobbet med mina varor och då blir de svårt att få hem datorn med. Så då hoppas jag på att vara ledig imorgon :)
 
På torsdag är de ju valborg och mina planer är inte allt för stora då. Tänker definivt inte åka till Lund och sitta där och supa, usch. Vill inte sitta i en fullpackad park och svettas, inte min stil direkt. 
 
Nu så ska jag föra över lite mer saker till min nya dator från den gamla och sen ska jag nog bege mig hemåt. Så ni får ha de super så hörs vi snart :)

Omåttlig populär idag.


Bild från min instagram @liinaasandii

Idag har jag varit omåttligt populär, förutom butiken jag har varit idag så har tre butiker viljat ha mig (Regementsgatan, Saluhallen & Västra hamnen). Reggan ville ha mig idag, Saluhallen imorgon 9-16, men då ska jag jobba på butiken nära mig (1315-2025) och Västra hamnen vill ha mig på fredag o måndag. Mer om dem dagarna får jag veta imorgon när dem har pratat med min butik. Så jag får se vad som händer där.

Imorgon innan jobbet blir de tvättid i tvättstugan och samtidigt jag har maskiner igång så ska jag diska o städa lite. Behövs verkligen. Hade önskat att jag var ledig imorgon, behöver en helt ledig dag för att städa min lägenhet o så. Så de få timmar jag får imorgon ska jag göra så mycket jag kan. Kommer stupa imorgonkväll efter jobbet. Typ lägga mig direkt när jag kommer hem. Känner att de är bud på det haha eller så. 

Nä nu ska jag snart gå o lägga mig. Så jag får all sömn jag behöver. Godnatt på er :)