Inte lätt att vara kvinna!

Gammal bild från mitt arkiv!
 
Ja jag har både chocklad och glass hemma i överflöde. Men jag känner inte mig riktgit sugen på de trots att jag har typ mens verkar from the hell. Orkar liksom inte.. Jag hoppas bara att dem har gått över tills jag ska jobba imorgon. På sätt och vis är de skönt att dem kommer nu och inte imorgon, för då hade jag inte riktigt klarat av att jobba om jag ska vara ärlig. 
 
Idag så har jag varit på marknaden igen, men då var jag där med mamma och pappa. Pappa spelade på en liten scen. Dem kallar sig för Trelle city jazzman. De var inte pappa som kom på namnet, men de duger. Dock så skulle dem vara sex stycken, men en av dem tog fel på tiden. Så kan de vara ibland. Men dem var mycket duktiga och dem spelade även igår. Men då kunde jag inte komma o lyssna eftersom jag var på jobbet då. 
 
Imorgon så blir de att jobba, men som tur är så får jag lite sovmorgon. Mitt pass är 13-18.15. Så de känns helt okej ändå. Jag får ju jobba med bästa Selma, så de ska nog ordna sig fin fint :)
 
Nu ikväll jag inte gjort så värst mycket. Kollat mest på julkalendern Pelle Svanslös. Har ett fåtal avsnitt kvar. När jag sätt klart dem så blir de nog att kolla på en vanlig film eller serie. Får se vad jag blir sugen på. 
 
Skulle eventuellt ha tväffat O nu ikväll. Men han har en del med sin flytt att göra så han hade inte kunnat komma till mig. Fast jag hade kunnat komma till honom, men då hade han inte fått gjort så mycket med flytten osv. Så vi ska ses en annan dag när de finns mera tid o så. Nu får vi helt enkelt sakna varandra lite mer och de gör det hela bara mysigare när vi väl får träffas igen hehe :)
 
Nu så ska jag som sagt se klart på Pelle och därefter får jag se vad jag kollar på. Marknadslivet är i full gång. Jag hör de väldigt bra ifrån min ballkong. Så jag hoppas dem slutar om typ två timmar eller något haha. Bara de är slit när jag ska lägga mig vid ca elva tiden.

Lång dag på jobbet!

Mina fina kollegeor i helmbutiken! ♥
 
Idag har jag jobbat men dock inte i helmbutiken utan i de andra butiken nära mig. Men jag kunde inte låta bil att välja men bild på en del av mina kollegor i hembutiken :)
 
Som sagt så har jag jobbat idag 9-18. Men jag fick en extra timmes dispans för att jag skulle till min sjukgymnast klockan ett och det var hur skönt som helst att få de. Min sjukgymnast tyckte att jag skulle boka tid till en dietist när jag hade berättat lite om mina kost vanor osv. Så imorgon efter jobbet eller någon dag i nästa vecka så ska jag boka en tid till en dietist. 
 
Imorgon så ska jag jobba i samma butik igen fast 8-15. Sen på kvällen så ska jag iväg på vår marknad vi har denna helgen, ska dit med ett par vänner från högstadiet. Så det ska bli roligt. Trevligt att vi blir 4-5 stycken. Vid sex tiden ska vi ses, men vart vet vi inte ännu. Men de lär jag få reda på under dagen imorgon. 
 
Nu så ska jag bara städa upp lite i min soffa samt städa undan i hallen. Därefter så ska jag ta bort mitt gamla nagellack och sätta dit något nytt o fräscht (y). Klockan ringer kvart i sex imorgon och ja jag brukar sätta klockan någon timme innan jag egentligen ska upp för jag är så morgontrött haha xD. Men aja jag får sätta fart nu så att jag hinner med allt jag ska innan jag ska lägga mig. Säger godnatt nu! 

Jobb & födelsedagsfirande :)

Lite bilder från mitt arkiv!
 
Snart så ska jag bege mig mot jobbet. Börjar 12 idag, de skrev jag nog igårdagens inlägg hehe. Men idag jobbar jag ett kort pass till 15. Därefter så ska jag hem till mina föräldrar för att slå in lite presenter & sen någon gång efter fyra så ska vi bege oss till Lund för att fira min ena syster som fyller 25 år idag :)
 
De känns bra att få komma tillbaka till jobbet idag & de ska bli så kul att få träffa stammisarna, men även kollegorna såklart. Ja allt kommer vara så roligt tror jag & ja jag gillar mitt jobb. Så de ska bli skönt att få komma tillbaka :)
 
Imorgon blir de tvättid samt att städa min lägenhet. Fullt upp med andra ord och på torsdag blir de att gå till sjukgymnasten. Till helgen kommer nog O hit, mysigt :) Blir nog då att vi går en sväng på vår marknad som vi brukar har sista helgen i augusti månad eller ja den heter Palmfestivalen nu & innan hette den Mikaelimarknad. Men de var faktiskt Timbaktu som fick namnet ändrat pga att han inte ville spela på en marknad. Så typiskt!
 
Nä nu så ska jag packa ihop med sista & även borsta mina tänder. Så ni får ha en super bra dag så hörs vi. Kram på er :)