Du och jag under täcket, baby Det har gått flera veckor, baby ♥

Hej kära bloggläsare! :)

 

Idag har jag varit i skolan och haft foto och svenska. Fick sluta typ 40 minuter tidigare och de tackar man inte nej till. Men jag var hemma vid fem tiden och sen dess har jag kollat på Skilda världar, ätit middag och kollat på ännu mer Skilda världar. Men nu har jag gjort lite med skolarbete, men inte mkt men alltid något :P

 

Imorgon är de skola igen och då är det Onsdag.. De innebär att halva veckan har gått och snart helg. Nu förtiden så längtar jag till helgerna extremt mkt för de är då det finns tid för mig och min pojkvän att träffas och de är så mysigt. I veckorna finns de knappt tid. Men jag är glad att vi kan klara det. Men när det blir lovveckor o så då finns det mkt tid till att ses eller iaf mer än när det är skola o sånt.

 

Nä nu så ska jag kolla vidare på Skilda världar och läsa lite bloggar. Sen så blir de att ta en kopp varmchoklad innan jag går och lägger mig. Så de blir om ett tag. Så jag skriver mer imorgon. Kram på er! :)

Självförtroende!

Nja inte alltid, men de funkar väl. Vissa dagar har jag bara en sådan där ful dag och vill inte visa mig. Men annars tycker jag att mitt utseende är helt okej. Min pojkvän gillar de iaf :) Men i övrigt så har jag inte så jättebra självförtroende, men de funkar.

Godmorgon!

Hej!

Idag börjar jag nio med mattestöd och de pallar inte jag.. Börjar annars halv elva idag.. Så de suger att min mattelärare har tagit min sovmorgon ifrån mig och jag har för mig att detta är den enda jag har på hela veckan. Så jag är lite små sur nu.. Men jag säger godmorgon ändå (: