Dags att göra sig iordning!

 
Vaknade vid halv tio av att jag hade ställt alarm så att jag inte skulle sova så länge & att jag sen skulle få panik till att fixa mig inför bröllopet. Jag tänkte att jag skulle duscha snart samt tvätta håret så att det är riktigt fräscht inför i eftermiddag. Ska ju som sagt på min chefs bröllop idag & jag går dit för hennes skull. Så det kommer säkerligen att vara helt fantastiskt. 
 
Jag ska möta upp en kollega & hennes kille utanför kyrkan vid halv tre. Sen börjar cermonin tre. Innan de börjar så ska dem få skriva i koret. Tycker ju att de blir mer personligt då. Trevligt att vi kan ge en present tillsammans. Blir liksom 182kr var. Så det är inte så farligt. 
 
Nä nu så ska jag snrat hoppa in i duschen & fräscha till mig. Sen så ska jag se vad jag ska ha för smink på mig idag. Blir något rosa eftersom min klänning är rosa. 
 
Men ni får ha en super bra dag, för det ska jag ha. Kram på er :)

Snart dags & lägga sig.

Hittat bilden på weheartit.com :)
 
Det gick väldigt bra ikväll på jobbet, mer än vad jag hade örväntat mig. Blev + - 0 i min kassa & min kollega behövde inte använda sin kassa ett dugg. Det var en otroligt lugn kväll för att vara den butiken. Plinga på kassa en gång, men då var det en annan kollega som jobbat innan jag kom. Annars har det som sagt varit lugnt. 
 
När jag kom hem så lagade jag lite mat. Det blev benfri kotlett med potatis, bearnaisås, majs & gurka. Mycket gott faktiskt :) Sen nu för en stund sen så målade jag om mina naglar så att det ska passa min klänning jag ska ha på bröllopet imorgon. Ska ju en rosa klänning. Bild på det kommer att komma upp :)
 
Jag har haft lite problem att hitta  skjuts hem till imorgon. Jag frågade min kollega jag ska dit med, men det gick inte. För att hon & hennes kille ska hem till honom efteråt o han bor i Malmö. Sen så frågade jag en annan kollega, men hon o hennes kille skulle åka med en annan kollega & hans fru både dit o hem. Så det fanns ju inte plats för mig där. Så till slut så ringde jag pappa & sa som det var o då fick han helt enkelt "offra" sig eller vad man säger. Det kommer ju inte bli så sent eftersom bröllopscermonin börjar tre. Men jag har sagt till pappa att jag gärna vill stanna till efterätten o så. Vill ju inte missa middagen o allt de där till så som tal o hela grejen. Så ja det ska bli trevligt :) 
 
Blir att möta upp min kollega jag ska gå med & hennes kille en halvtimme innan utanför kyrkan då så att dem hinner skriva på kortet. Jag ville inte riktigt gå dit själv & känna mig helt forever alone samt att en del kanske skulle kolla extremt mycket på mig. Så jag frågade en kollega om vi kunde ha sällskap dit, ser lite bättre ut då. 
 
Nä nu så ska jag kolla ett avsnitt till av Andra avenyn så att mina naglar torkar ordentligt. Därefter så ska jag lägga mig. Har ställt klockan på halv tio så att jag hinner duscha, sminka mig osv. Min sminkning ska gå lite i rosa eftersom min klänning är i rosa. Kommer bli så fin :) Har skrivit med en kollega samt skickade en bild på klänningen o hon tyckte att den var skit fin. Så får hoppas på det bästa. 
 
Så ni får ha de så gött så hörs vi snart igen. Kram på er :)

Snart iväg & jobba!

Min senaste bild på instagram @liinaasandii
 
Just nu så sitter jag & invntar tiden så att jag kan byta om & cykla mot jobbet. Tur för att det är ett kort pass. Annars hade jag inte orkat de typ. Regnade dessutom för en stund sen. Men nu verkar solen skina lite (y). 
 
Imorgon så ska jag på min chefs bröllop, ska bli trevligt :) Ska gå dit med en kollega & hennes kille. Ville inte direkt gå dit själv & känna mig som ett freak :/. Så jag hoppas att det ska bli bra. Just nu så letar jag skjuts hem. Har frågat en annan kollega & hopppas på att hon o hennes kille kan skjutsa mig hem. Min pappa var inte sådär över intresserad på att hämta upp mig någon gång sent på kvällen/natten. Så jag kollar runt lite bland kollegorna om dem kan köra mig. Får se hur det blir. 
 
Så imorgon blir det att stiga upp i hysad tid så att man hinner duscha, fräscha till sig osv. Ska möta min kollega & hennes kille utanför kyrkan vid halv tre så att dem kan skriva under kortet jag köpt till presenten. Blir liksom mer personligt då än att jag skulle skriva in deras namn. Sen så tycker jag det är trevligt med ett kort än att skriva direkt på presenten vem det är ifrån. 
 
Nä nu så ska jag chilla en kort stund till innan jag klär på mig & beger mig mot jobbet. Tur att jag har nära idag hehe. Men ni får ha en fin fredagskväll, så ska jag försöka att ha en bra kväll på jobbet. Kram på er :)