3 blandade minnen från 2014!

2 bilder ur mitt arkiv, symboliserar lite till texterna!
 
17-19 feb - Skillinge med min vän David :)
 
I vintras när min vän David hade sportlov (v.8), så tog jag några dagars ledigt från jobbet och då drog vi till vår sommarstuga på Österlen i byn Skillinge. Det var ett par avslappnande och härliga dagar. Vi nöjt av våra lediga dagar genom att läsa och gå härliga promenader. Trotts dessa lediga dagar kunde inte jobbet låta bli att höra av sig till mig eller jag butiken på öster. Men sånt fick jag ta. Men annars hade vi sköna avkopplande dagar :)
 
17 juni - Jobbat 1 år på Netto :)
 
I somras firade jag att jag hade jobbat 1 år på Netto. Jag gjorde kanske inte så mycket denna dag. Var bara ett roligt minne att ha i min minnes burk. Idag har jag jobbat där lite mer än 1,5 år och jag trivas så otroligt bra :) Jag har härliga kollegor som uppskattar det jag gör och jag blir så otroligt glad över det. Så jag går inprincip med ett leende till jobbet varje gång jag ska jobba och det är ju ett gott betyg då :)
 
2 juli - Lär mig att bli trygg i mig själv!
 
Minns att jag fick hem en bok i brevlådan och jag bestämde mig för att bli trygg i mig själv. Gick inte så värst bra. Men det var i alla fall värt ett försök. Trodde verkligen att det skulle funka. Men man kan inte tro att allting kan funka, för då blir man bara besviken på det och kanske sig själv med. 

Bästa fotograferingen i år!

Min favorit bild helt klart!
 
 
I våras (27/4) gjorde jag en utav årets bästa fotograferingar och jag kan inte sluta tycka att han än idag är så otroligt snygg, även om han har tjej.. Så tycker jag verkligen det. 
 
Han var liksom född att stå framför kameran och hans hund som heter Tass var så otroligt söt. Har nog aldrig sätt en fluffigare hund i hela mitt liv samt gullig. Skulle gärna fått göra om denna fotograferingen tusen gånger om för att den blev så så himla bra. Kan inte vara något annat än nöjd. 
 
Men nu kan jag bara bevittna honom på alla bilder jag har. Men det gör inget, det är bara ett bra minne jag har från den korta tiden vi hade eller jag vet inte vad jag ska säga. Men aja detta var i alla fall helt klart den bästa fotograferingen jag haft hittils och som jag sa innan så är han född att stå framför kameran, helt klart!

4 bra händelser under våren 2014.

Belönade mig själv lite när det hade gått bra på jobbet :D
 
13 mars - Skrev på min första lägenhet!
 
Efter en turbulent höst/vinter (13/14) så ville jag gå vidare i mitt liv och då skaffade jag egen lägenhet. Så nöjd! När jag skrev på kontraktet så hade jag mamma och pappa med mig. Allting kände så otroligt bra och jag var så nöjd att jag hade gjort något sådant här stort. Så detta är en utav det absolut bästa sakerna jag gjort i år :)
 
28 mars - Fick nycklarna till min lägenhet :D
 
Bästa dagen i mitt liv på länge, äntligen fick jag nycklarna till min lägenhet och jag kunde börja mitt nya liv. Känner att jag har lyckats väl. Power på hög nivå. Så denna dagen kommer jag aldrig glömma. Det var då jag kunde planera mitt liv lättare utan att någon skulle lägga sig i samt tycka precis om allt jag gjorde eller sa. Så skönt med ett eget ställe att komma o gå som man vill. Så jag är toppen nöjd! :)
 
5 april - Blev klar med en hel kylpall för första gången :D
 
I månader hade jag kämpat varje gång jag jobbade lördagmorgon med att få upp inprincip en hel kylpall på 2h (7-9), alltså innan vi öppnade kl 9. Så denna dagen klarade jag det och jag blev så otroligt glad. Men nu var det otroligt längesen jag fick packa upp en kylpall, så jag kanske inte ha samma takt som innan. Men denna dag och känsla kommer jag aldrig glömma. Kommer aldrig heller att glömma när personen jag jobbade med blev mycket nöjd med mig att jag hade klarat det. Så det kändes bra. Belönade mig själv med lite gott efter denna bra grej (bilden ovan)
 
15 april - Första natten i min lägenhet!
 
Det var en speciell känsla att få sova i sin egna lägenhet och veta att man har kommit någonstan här i livet efter allt som har hänt. Så detta har varit en av alla bra saker som har hänt detta året. nu har jag bott lite mer än 8 månader i min lägenhet och jag är så nöjd!