Nyår!

En bild från juldagen när vi spelar spel :)
 
Idag har jag jobbat 10-17. Sen dess har jag haft lite övertid med att skriva av lite saker. Efter att vi var klara på jobbet så väntade jag en stund med Selma innan några skulle komma o hämta två resväskor hon hade med sig. 
 
Men nu är jag hemma och på vägen hem så åkte jag inom mina föräldrar för att mata råttorna. Mina föräldrar är inte hemma över nyår. Dem är i vår sommarstuga och firar där med Nisse vår hund. Han är livrädd för rakterna. Så det bästa för honom är att vara där över nyår eftersom dem inte smäller så mycket där vi har stugan. 
 
Själv så är jag hemma i min lägenhet. Känner inte riktigt för att hitta på något. Verkade inte som O ville hitta på något utan bara vara hemma och ta det lugnt. Kändes desutom inte som att han ville ha något sällskap alls. Så jag får göra det bästa av situation och det är att blanda ihop mina två dipsåser som jag köpte igår. Sen klockan nio blir det Små citroner gula på ettan, dock såg jag den inte för alls sådär längesen. Men finns inte så mycket annat att göra när imte ens vänner verkar bry sig om en, trots att jag har frågat dem om dem vill hitta på något. Dem flesta firar med sina familjer så det är väl okej. 
 
Hoppas iaf att ni har en bättre nyårskväll än vad jag har och att ni får ett bra start på år 2016. Kram på er!

17 December 2015

 
 
Bild 1: Bio i Måndags med mina föräldrar :)
Bild 2: Fisksoppa hos mina föräldrar i Tisdags. 
 
Idag är det min fjärde dag av sex dagar denna veckan. Imorgon är jag ledig och då blir det fördt tvättid o därefter blir det julklappsshopping. Har en del klappar kvar att köpa. Så imorgon efter min tvättid så blir det att bege sig till stan för att fixa resten av klapparna. Finns inte direkt några roliga affärer i vår stad, men det är inte roligt att åka till Malmö själv. Så jag får göra det bästa situationen och hitta mina klappar här i stan. 
 
Nu så ska jag byta om för att cykla mot jobbet. Orkar knappt med att jobba just nu, men vad gör man inte för sina kollegor. Skönt med en ledig dag imorgon även om jag har en del att göra. Slipper iaf tänka på jobbet. Sen kickar jag igång en jobb helg. En del av jobbet på söndag blir med mitt ex.. Gäller då att hålla god ton och se glad ut. Annars lär man väl få f-n för de sen via fb chatten.. Suck..
 
Så ja nu blir det som sagt att byta om och cykla mot jobbet. 15.30-20.15. Nu köööör vi!