Borta 2 veckor.

Har inte varit på gymmet på två veckor nu. Dels för att jag har varit ledig och att jag sen jobbat från torsdag förra veckan till i måndags. Sen igår och iförrgår. Mycket jobb ja och ovan på det så har jag haft en förkylning. Men på måndag ska jag banne mig ta mig till gymmet. 

Annars idag så ser det ut som att jag är ledig. Så på schemat står det att städa huset, boooooring... Men det måste tyvärr göras. Själv så ska jag städa lite på mitt rum och det är inte heller kul..

Ikväll blir det att kolla på Let's dance. Jag kommer att heja på bl.a. Kenza & Lotta Engberg. 

Nä nu ska jag börja städa lite. Så vi hörs kanske senare under dagen. Kram!

Jobba i fina Kirseberg!

Bild från i torsdags när jag jobbade på Fagerängs butiken här i Trelleborg!
 
För ett litet tag sen så fick jag jobberbjudande om att jobba i Kirseberg i Malmö imorgon. Så det tackade man för, så 13:45-20:30 ska man jobba där. Var ett bra tag sen jag jobbade där. Sist jag jobbade där var i december förra året. Men jag ska nog klara det galant! Skönt att veta såhär en dag innan så man kan förberedda sig väl och även fixa med matlåda osv. 
 
Annars idag så har jag kollat på en del Skilda världar och det lär jag fortsätt med resten av dagen. Ikväll blir det att kolla på en dokumentär med Glada Hudik teatern som går på tv4, andra avsnittet ikväll. Mycket bra dokumentär :)
 
Så ni får ha en fortsatt trevlig idag och försök att komma ut lite i solen. Det tänker jag göra lite senare. Sol kan man inte få nog av när den väl är framme. Kram på er!

Mår inte bra..

Är fortfarande förkyld. Så gymmet får vänta till imorgon. Haft konstig dröm och huvudverk när jag vaknade. Jobbigt..

Så idag ska jag bara ta det lugnt, om inte ett jobbpass dyker upp. Ska fixa lite frukost nu kanske. Får se vad jag är sugen på. 

Ni får ha en underbar dag i det vackra vädret. Kram på er :)