160126 - Ledig & trött dag.

 
Min senaste bild på instagram över dimman i söndags, @liinaasandii
 
Vid typ kvart i elva blev jag väckt av att min kurator som ringde mig eller ja de visste jag ju såklart inte då att de var hon. Men efter att jag hade svarat så var det hon. Hon vill bara helt enkelt boka om vår tid vi hade imorgon till samma tid fast en annan dag nästa vecka eftersom hon fick ett möte hon var tvungen att gå på. Så sagt o gjort så byte vi bara tid. Smidigt o enkelt. Efter de så gick jag upp och nu sitter jag här och tänker på om jag ska bre några mackor och äta framför ett avsnitt av Cleo. Tåls att tänka på. 
 
Annars så är jag trött och besviken idag. Har fått ett paket från ytterliggare en läkare och jag pallar inte med alla läkare hit och dit jag har haft typ de senaste året minst eller ja iaf dem senaste 6-8 månaderna. Pallar inte snart mer. Men idag orkar jag inte gå ut och hem till mina föräldrar för att visa paket.
 
Så är jag ledig imorgon med så cyklar jag förbi dem så att pappa kan läsa allt vad det står osv. Men det verkar som att jag ska till läkaren här där jag bor, så det är skönt. Annars är det oftast i Malmö. Men oavsett så vill jag att pappa följer med mig så att jag hittar rätt samt att han får höra vad dem säger o så. Är så dålig på att återberätta läkarbesök jag har varit på. Så det är bättre att pappa följer med i fall att han har några frågor till dem direkt osv. 
 
Så min dag idag består nog lite av varje. Bör helt klart och hållet diska och städa. Men det tar jag typ senare. För vill jag bara ta de lugnt och kolla på lite film o sånt där. Ska även få i mig lite sen frukost. Sen när jag ätit färdig o sånt så får jag se om jag orkar ta tag i min lägenhet. Känner att jag inte rikitgt har någon motivation till att städa osv nu för tiden. Men den lär väl komma någon gång hoppas jag. 
 
Men ni får iaf ha en super bra dag så hörs vi en annan dag. Kram på er :)

Fixar dag.

 
Idag har jag en fixar dag hemma eller ja jag har tvättid i tvättstugan och jag har inte haft de sen en månad tillbaka, men det är klart att jag har tvättat lite hos mina föräldrarunder julen. Men annars har jag rentav glömt bort att boka en tid pga att jag jobbat så mycket nu under jul/nyår. Så ja man får passa på nu när man har lite ledig tid i två veckors tid, visserligen obestämt ledig tid. För rätt som det är kan man bli inringd till jobbet. Men idag är jag minnsan ledig och det behövs efter att ha jobbat varje helg dem tre senaste helgerna. 
 
Förutom tvättiden idag så har jag en del disk att ta hand om eller ja kanske inte överdrivet mycket, men ändå lite grann samt att slänga sopor. Men dem slänger jag till sist när jag ska gå och handla tror jag. Det är mest matavfall jag ska slänga, annat skräp har jag i en sopsäck. 
 
Mellan varven som jag är nere i tvättstugan så kollar jag på film och just nu kollar jag på Underbar och älskad av alla en film med bl.a Martina Haag. Rätt okej film. Jag är mer för serier o så, men jag orkar inte riktgit sätta igång Skilda världar. Är på volym åtta, men det är så trögt att komma igång. Har haft ett långt uppehåll. Men snart är jag på banan igen. 
 
Ikväll blir det att kolla dubbelavsnitt av både Solsidan och Kontoret. Varje måndag går det dubbelavsnitt av dessa serier och på tisdagar går de bara dubbelavsnitt av Solsidan. Dem tar serierna från början, så det är trevligt. 
 
Nä men nu ska jag kolla lite film innan jag ska ner till tvättsugan för att hänga upp lite tvätt. Så ni får ha en super bra dag, så hörs vi. Kram på er och ta vara på varandra och uppskatta så mycket om er själva så blir du mer glad. Njut av livet! :)