1604209 - Besök från Göteborg ☺️

Dessa två personer kommer hem till mig på lunch idag :)
 
Idag vakande jag av att ett dolt nr ringde mig vid tio i nio. Men personen pratade någon sorts engelsk bytning med accent frn kinesiska med. Var ett liknande samtal igår med. Har inte folk något annat vettigt att göra än att ringa och terra folk på morgonen. Sen så var de två andra som ringde mig igår. Men jag svarade inte eftersom de kan vara telefonförsäljare. Usch!
 
Man blir inte riktigt glad att starta morgonen med att få ett konstigt samtal och varje dolt nr måste jag svara på för de kan vara mitt jobb som ringer eller min vän David. Men när det är någon jag inte behöver prata med riktigt så blir man bara iriterad. 
 
Detta ska inte förstöra min dag utan jag ska ha en bra dag. Min vän Stina och henne sambo Ivan kommer hit på lunch. Vi ska laga spaghetti med köttfärsås och till efterätt så ska vi ha bär med glass :) Så det är knappt lönt att jag äter någon frukost nu. För de är hos mig om ca 1,5h. Bättre att jag är riktigt hungrig till lunchen istället. Sen stannar dem väl två-tre timmar. Tar ju iaf någon halvtimme eller så med att laga maten och det är lite roligare att laga tillsammans. Blev sugen på varma hallon med vaniljglass till efterätt. Men jordgubbar går också bra. Får se vad Stina och Ivan säger. Ska iaf bli roligt att dem kommer hit en stund idag :)
 
Fram tills att dem kommer så tänkte jag ta de mest lugnt samt kolla på någon serie tror jag. Senare idag blir de kanske att träffa min vän David, om han har tid. Så ja det blir en trevlig ledig dag :) Imorgon inväntas tre timmars jobb. Jag försökte hitta någon tidigare tvättid igår, kanske på söndag. Men den enda tiden som fanns då var 7-12. Men de är jag inte så lockande att ta precis. Så ja de får bli på onsdag ändå. Men inför de så får jag sortera tvätten här uppe i lägenheten istället, för tvättkorten väger typ ton och att släppa ner den för alla trappor ner till tvättstugan, no way! Men jag inser nu att varanan vecka är bättre och att jag kunde tvättat igår, för då var tvättstugan tom hela dagen. Aja sånt tänker man ju inte på för man tror att där ska vara någon var dag. 
 
Nä nu ska jag chilla lite o så innan mina gäster kommer. SKa dock möta dem där nere så att vi kan köra till affären direkt för att handla ingredienserna till vår lunch :) Kram på er och ha en fin dag :)

Fräsch lägenhet igen!

Finaste Nisse <3 (bilden har inget med inlägget att göra)
 
För en stund sen så åkte pappa iväg med en del skräp som vi har tömt min lägenhet på, men även som jag haft sen innan. Så de ja de kändes skönt att fått de avklarat på något sätt. Nu är det fint tills imorgon då min vän Stina och hennes sambo ska komma hit på lunch. Vet inte vad vi ska laga, men de löser sig. 
 
Men nu så ska jag hoppa in i duschen, blev rätt så dammig av att städa. Därefter så tänkte jag ge mig iväg till affären för att panta lite pant som jag har. tar inte allt nu, men lite iaf. Sen så ska jag handla lite mat som jag ska äta nu ikväll. Blir nog något med potatis tror jag. Får se vad som finns. Som vanligt så handlar jag på Netto, mitt jobb. Tanken var att jag skulle gå dit. Men nu såg jag att klockan är mycket, så defår bli cykeln så de går lite fortare till affären. 
 
Duschade i och försig i måndags och mitt hår är inte så fettigt precis. Men det är lika bra att ta en ordentlig dusch nu när jag ändå ska duscha av allt damm o sånt man samlat på sig under städningen. Dock har jag lite disk och tvätta golven kvar att göra. Men jag är rätt så hungrig så att  duscha o sen till affären blir perfekt! 
 
Så ni får ha en super bra kväll för de ska jag ha framför en Wallander film på sjuan med start 22. Men nu känner jag att jag har lite brottom. Som tur är så ligger affären ca 10 minuter ifrån mig så de är lugnt. Mem vill ändå inte stressa. Kram på er :) 

160428 - Diska, diska & åter diska..

Från när jag & O åt fruktsallad mitt i natten hemma hos honom en gång :)
 
Just nu så ska jag diska lite, vilket jag inte tycker om och som jag har skjutit upp ett par dagar vilket absolut inte är okej. Så det är lika bra att sätta igång. Diska förhand är inte riktigt min grej precis, men det måste göras ändå. Kommer väl ta mig någon timme att diska undan alla disk jag har. 
 
När jag har diskat klart så blir de att ta hand om resten av lägenheten. Men jag hoppas på lite hjälp från pappa ändå. Han dka hämta mina soppsäckar med skräp idag, dock så vet jag inte vilken tid. Men hoppas de blir snart. 
 
Men nu innan jag ska börja diska så letar jag efter musik att lyssna på Spotify, vilket inte är det lättaste precis. Känns som att jag är inne i en period där jag inte vet vad jag ska lyssna på för musik och de är typ jobbigt. 
 
Imorgon så kommer min vän Stina och hennes sambo hit på förmiddagen innan de drar vidare till hennes pappa där dem ska vara över helgen. Vi ska äta lunch ihop, men vet dock inte vad. Kommer bli något vi lagar hos mig tror jag. Annars sticker vi till Subway, Mcdonalds eller något annat lätt ställe. Får se vad det blir. Om vi lagar något hos mig så måste vi handla. Har knappt något i frysen som kan räcka till alla tre eller jo. Men jag får rätta mig efter deras önskemål o så. 
 
Nä nu ska jag hitta lite bra musik och sen diska en liten stund. Har en del disk att få undan. Men jag hoppas att ni får en forsatt bra torsdag. Kram :)