OKTOBER - NOVEMBER - DECEMBER 2012

 
I Oktober månad så träffade jag en gammal vän som jag inte hade sätt på jättelänge. Så vi tog en fika på Espresso House och det var kul att frå träffa henne. Beställde även min studentmössa och jag är så nöjd med den. Hade ett helt underbart år med min pojkvän och jag älskar honom lika mkt som jag gjorde första gången. Firade min systers födelsedag med att uppvakta henne hos henne i Malmö. Middag hade vi på kvällen hos oss. Gick på halloween fest med min pojkvän hos en vän till oss. I slutet av månaden hade jag spelkväll hos mig med mina vänner från Kunskap. Vi åt även tacos :)
 
 
I Början av November så sov min vän Sabina hos mig. Vi myste till med chips o dippa. Sen dagen efter så hade jag o min pojkvän försenat firande av vår 1årsdag. Vi myste till det med middag hos mig och efter middagen så kollade vi på Mysteriet på Greveholm. Fick även vackra rosor, en nalle och en bok med olika citat av min pojkvän. Så gulligt av honom :) Sen så började jag praktisera på Colibri television. Fick vara med på två mingel som fotograf och det var kul att få prova på något nytt. Så det var kul att få börja praktisera där :)
 
 
Nu i december så har jag kollat på Julkalendern, varit på julmingel hos min momor med mina föräldrar. Bakat en massa gott inför julen. Fått nya skor som ät otroligt skönt. Snön har kommit o gått. Har varit med på en inspeling på praktiken :) Det var kul att få se hur det är att vara med på en inspeling. Precis första dagen på denna månaden så var jag på Bio med min pojkvän och då såg vi Breaking dawn och den var så bra att jag till och med fällde en tår eller två, hehe. Men bra var den iaf. 
 
Mitt år har varit rätt så bra trotts allt. Nästa år så ska jag forsätta att praktisera på Colibri Television tills den 15 Februari och sen där efter så börjar 3 intensiva månader i skolan enda fram tills studenten. Så då kommer man att plugga som ett djur, som om det inte fanns någon morgon dag. Usch vill inte ens tänka på det. Men det ska iaf bli kul att få komma tillbaka till praktiken efter nyår. Det ser jag starkt framemot :) Sen så hoppas jag att resten av de ny året blir så bra som möjligt :)

Fixa!

Hur jag fixar mitt hår och hur min outfit ser ut för kvällen! :)

Mitt jag 2012!

 
Idag är det årets sista dag och vad passar inte bättre genom att visa lite bilder på mig genom detta året. Kan berätta lite om varje bild, ska se om jag kommer ihåg något, hehe :P
 
Januari: Denna bilden är tagen bara 4 dagar innan jag hamnade på akuten. Men det visste jag inte då när jag tog bilden. Januari var iaf inte den bästa månaden i år, helt klart!
 
Februari: Denna bilden tog jag i skolan minns jag. Februari var inte någon speciell månad. Hände inte så mkt med mig då. Bara att jag visste att jag hade 4 månader med min pojkvän. Tycker det är så lite nu när jag blickar tillbaka. När det blir februari nästa år så har vi 16 månader. Tiden går fort!
 
Mars: Denna bilden tog jag när jag satt och väntade på bussen hem från Övre. Minns att jag hade varit hos min pojkvän. Hände inte så mkt med mig denna månaden heller. Bara att jag var inne i en filmperiod. Ville typ se på film hela tiden. Crazy I know xD
 
April: Denna månaden kändes mkt bra för mig. Min pannlugg höll på att försvinna och jag fick fira Valborg med älskling och min tandställning skulle snart veck. Hatade att le med mina tänder, som ni kan se på bilderna från Januari till nu. 
 
Maj: Denna månaden var jag mycket nöjd över mig själv. Jag kunde le i mängder och det var för att jag blev av med min tandställning och jag log hur mkt som hellst. Typ som ett as haha. 
 
Juni: Firade middsommar i vår sommarstuga. Mådde allmänt toppen för att sommaren kom :D
 
Juli: Jag fortsatte att le i mängder!
 
Augusti: Var fortfarande glad och denna bilden tog jag innan jag skulle gå på RIX FM festivalen i Malmö tsm med min bästa vän Alexandra :)
 
September: Klippte håret och kände mig som en ny människa! :)
 
Oktober: Var sjukt glad denna månaden för jag och älskling hade ett år tsm + jag hade en spel och tacos kväll hemma hos mig med ett gäng gamla vänner, sjukt roligt :)
 
November: Denna månaden så började jag praktisera och jag storm trivdes. Så bilden är tagen på min praktik.
 
December: Är Nöjd med vart jag står idag. Känner att jag har växt en massa detta året. Kolla bara på bilden här nedan! :)
 
 
Ni ser vilken skillnad det är. Speciellt efter att ha pannlugg nästan i ett år. Men jag är iaf nöjd med hur jag ser ut nu och jag är glad att jag har när och kära som tycker om mig för den jag är. Så jag är sjukt glad :)