Ska försöka att bli nyttig 💪👍

 
 
I fredags så beställde jag lite egen gjorda müsli blandningar. Var lite klurigt hur de skulle bli. Men jag hoppas att det blir bra. Blev fyra sorter varav 2 st med red & mango mix. Har för mig att de skulle ta 7-10 dagar att få hem blandningarna. Så inte nästa vecka men nästa igen bör dem komma. Är mest nyfiken på banan/blåbär mix & mango & red mix. Topisk mix låter inte dum heller. Får se vilka jag tycker är godast. Blir nog att jag har något slags smakprov när dem väl har kommit.
 
Jag vill bli lite mer nyttig eller vad man ska säga. Enligt mig själv så tycker jag att jag äter aldeles för mycket bröd. Så jag hoppas att dessa blandningar ska bli goda, för då kan jag äta de tillsammans med fil, yoghurt eller något annat gott. Får ju ha en varierande kost & inte bara äta en massa bröd. Visst det är enkelt osv, men inte alltid så nyttigt. Kommer med en recension när jag fått dem o sånt där. Hoppas på det bästa helt enkelt :)

171030 - Kaos dag!

Lite bilder ur mitt arkiv!
 
Denna dagen började med kaos. Den började i och för sig bra, men sen blev det så fel. Så det slutade med att jag inte kom med till Lund idag när vi skulle ordna med begravningen för mormor & ja jag blev verkligen ledsen. Men aja jag får helt enkelt skylla mig själv + att de är sånt  som händer & det är inte hela världen. Bara jag inte missar begravningen som är den 17/11. Får visserligen ta ledig från jobbet då eftersom jag har ett pass då. Men ja jobbet kommer att förstå mig :)
 
Annars idag har jag inte gjort allt för mycket. Pratade med min DC vid 13.07 & bara en stund tidigare så hade hon försökt att få tag på mig, jag ringer tillbaka o lämnade ett meddelande. De hon ville fråga mig om var om jag kunde jobba ett morgonpass imorgon istället för kväll & anledingen var för att vår butikschef är fortfarande sjuk o har varit de i en vecka nu. Vi vet inte vad som är problemet, men en del av oss tror att de är något skumt eller så. Men aja jag ska vara glad över att jag får jobba morgon istället för kväll. Slutar vid tre när jag egentligen skulle börjat för kvällen, soft ändå hehe.
 
Ikväll blir det att kolla på Vår tid är nu. Det är en serie med bl.a Suzanne Reuter, Peter Dalle, Hedda Stierstedt m.fl. Har följt den på Svtplay eftersom jag jobbat inprincip varje måndag sen serien startades. Så ja det ska bli mysigt o sen den senare. Det blir även att kolla på Paradise hotel, det är redan dags för semifinalvecka & då är det denna veckan o nästa vecka kvar sen är det slut. Undra vad man ska kolla på när de är slut. De har varit som ens liv i typ två månader. Efter de så måste jag verkligen gå o lägga mig eftersom jag fick morgonpass. Så det blir upp vid halv sex imorgon för att försöka få i mig lite frukost. Men känner jag mig ganska så rätt så blir det inget just pga att jag inte är någon frukostmänniska precis.
 
Till helgen blir det äntligen att gå på Titanicmässan & för kung o fosterland så ska jag definitivt inte missa de. Skulle aldrig förlåta mig själv om jag skulle missa det. Trevligt att få en dag med familjen, sällan vi gör något ihop mer än middagar någon gång ibland.
 
Men ja nu så ska jag nog ut med soporna för att sen kolla min postbox för att se om jag har någon post. Därefter vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske kolla någon film eller något. Får helt enkelt se vad det blir. Men ja ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi. Kram på er :)

171029 - Ledig till på tisdag! :)

I fredags öppnade jag mitt senaste paket från jfr.se som jag hämtde ut i onsdags efter jobbet. Skorna är lite stora, men det funkar. Har 37 i dem & på sidan stod det att dem är normala i storlekarna, så ja jag litade på vad som stod. Men som sagt det är inte jätte stora så jag överlever (y).
 
I fredags så var jag ledig, hade hellre jobbat då & varit ledig igår. Men ja det funkade ändå att jobba igår. Nu jobbar jag inte fören på tisdag igen. Större delen av fredagen så kollade jag på serien Bonusfamiljen. Det ska komma en 2a säsong i januari nästa år & då tänkte jag att jag skulle fräscha upp minnet o kolla om säsong 1. Min kusin är med i serien, han spelar Katjas chef, ni som sätt serien vet vad jag pratar om hehe. Det är iaf en mysig serie & jag längtar tills när säsong 2 börjar sända :)
 
I torsdags efter jobbet så såg jag att mamma hade ringt mig två gånger, En gång vid sen lunchtid & sen en gång till vid tre tiden. Jag ringde henne & typ frågade vad det var o då frågade hon om jag ville komma på middag, vilket jag tackade ja till. När jag väl kommer dit o satt mig till ro så berättar hon att mormor hade blivit dålig & behövde åka med ambulans till sjukhuset & detta skedde i söndags förra veckan. Så ja mamma höll på de ett par dagar, kanske för att hon trodde att hon skulle bli bättre, men så var inte fallet. Mormor hann dö innan resterande av familjen hann dit i torsdags.. Visst jag stod inte min mormor särskilt nära eller så, men det är klart att jag blev ledsen, liksom en naturlig reaktion.
 
Inte så kul att mista en släkting precis & dessutom så var hon den sista i livet av min mor & farföräldrar, så ja nu lever ingen i min släkt längre förurom min moster & hennes familj. Imorgon så ska hela familjen till begravningsbyrån & fixa med allt inför begravningen. Visst det kommer bli jobbigt o så, men samtidigt är det skönt att hela familjen kan följa med. Vad vi gör efteråt vet jag inte. Säkerligen så ska min ena syster till jobbet o min andra ska väl till skolan. Huvudsaken är att alla kunde följa med & planera. Livet känns orättvist ibland, men o andra sidan så har hon varit sjuk under en längre period, tror t.o.m ett par år. Hon slapp iaf lida. Så ja det var skönt för henne på så sätt, liksom att hon slapp lida i onödan.
 
Idag så vaknade jag vid åtta tiden & när jag kollade på min köksklocka så var den vid nio, men då slog det mig att det är vintertid nu. Så ja nu får man sova en timme längre om nätterna, jippe! Men tanken idag är nog att jag ska kolla lite på julkalendrar tror jag & innan dess så ska jag diska lite. Börjar jag & kolla på något så sitter jag fast med det resten av dagen. Så ja tänkte iaf diska undan de värsta eller ja förhoppningsvis allting. Men en stund iaf så ska jag stå o diska. Inte de roligaste precis, men det måste göras.
 
Men ja ni får ha en fortsatt trevlig söndag, så hörs vi snart igen. Kram på er :)