160830 - Lång dag på jobbet!💰

Bild från arkivet!
 
Snooza från halv åtta till kvart över åtta idag. Jag lär mig att vara bättre på att inte snooza så himla ofta. Här om dagen när jag hade ställt ett alarm för att gå upp så snooza jag bara en halvtimme. Så ja jag lär mig sakta men säkert att inte ligga & sova bort en massa onödig tid. 
 
Jag har hunnit få i mig en kopp jordgubbste & en macka + att jag har en macka till att äta. Blev leverpastej på båda,enkelt & smidigt (y). 
 
Som sagt så ska jag jobba idag 11-20.15. Blir då 1h rast. Hade i och för sig kunnat ta med ena matlådan jag gjorde igår. Men jag är typ inte gjord för att ha matlådor med mig till jobbet, liksom det är inte riktigt min grej, Så ja jag äter den när jag kommer hem istället. Sen så blir det att diska lite när jag kommer hem också. Orkar typ inte göra det nu, vill liksom vakna lite till liv först. Så då blir en stund framför datorn perfekt! (y).
 
Resten av veckan ser rätt så tom ut. Jag vet inte riktigt hur det blir eftersom min chef är hemma & är sjuk idag så kanske jag får hoppa in o jobba lite för henne. Så jag får helt se hur det blir. Hon såg iaf ut att må helt okej igår när jag kom till jobbet, kanske lite trött men annars okej ut. Men oavsett ska man ju inte jobba när man mår dåligt. Så jag hoppas att hon kryar på sig ordentligt. 
 
Annars så är jag ledig i helgen. Så skönt. Men jag har tre pass i september där jag ska jobba helg, två 3h pass & ett halvdagspass. Så ja då är jag tillbaka till verkligheten & det känns skönt :)
 
Men ja ni får ha en fin tisdag så hörs vi snart igen. kram på er :)

160829 - Första dagen på jobbet efter semestern!

Någonstans i Stockholm :)
 
Idag så vaknade jag av att min chef ringer mig vid åtta & frågar om jag kunde komma in o jobba. Först hade hon smsat mig vid sju & frågat. Men eftersom jag inte vaknar av sms så ringde hon mig istället. Så ja jag var på jobbet 9-16. Min chef mådde inte riktigt bra så hon var tvungen att åka hem. Hon har även sjukanmält sig till imorgon med. 
 
Var rätt så skönt att komma tillbaka till jobbet igen. Kändes som att det mesta satt i ryggmärgen osv. Så ja det var ju bra. Blir jobb imorgon igen 11-20.15. Sen så ser resten av veckan rätt så tom ut. En kollega ska till sin läkare i morgon o kolla sin hand, eventuellt så måste hon operera den & då innebär det att hon måste vara sjukskriven i 6v för att de ska läka fint osv. Så då kanske det innebär lite mer jobb för mig då. Men ja det återstår & se då. Blir nog isf att jag får dela hennes tider med någon annan på jobbet. Men som sagt så återstår det & se hur det blir med allting. Om min kollega har tur så kan hon få bli opererad redan imorgon. Men ja de återstår & se hur det blir. Jag är iaf öppen för att jobba lite mer. 
 
Nu resten av kvällen vet jag inte ritkgt vad jag ska göra. Det känns som en kväll där ingeting roligt kommer hända. De liksom känns rätt så dött. Sen så måste jag lägga mig rätt så tidigt ikväll eftersom jag ska jobba imorgon. Känns ändå rätt så skönt att vara tillbaka på jobbet ändå. Kommer säkerligen att bli full fart den närmsta tiden. Då gäller det att hålla sig frisk osv. Så att man inte blir sjuk o så. Får hoppas på det bästa helt enkelt. 
 
Så ja ni får ha en fortsatt fin måndagskväll så hörs vi snart igen. Kram på er :)