Minnen från 2016 #7

 
15/6 - Dagen innan så beställde jag elva nagellack & ja jag vet att det är sjukt att beställa så många, men ja jag gjorde det. Jag beställde från sidan eleven.se & det var verkligen en sjukt bra leveranstid eftersom det redan kom dagen efter. Så ja jag är super nöjd med lacken & även sidan på hur snabb deras leverans var (y).
 

15/8 - Även i år på Malmöfestivalen så spelade pappa med Z big band & dem var som vanligt väldigt bra. Jag var där med mamma & en kollega till henne. Där var väldigt mycket folk, vilket är ju trevligt. Dock så fick jag & mamma stanna var tills dem hade spelat klart, vilket var vid ca 23 tiden. Så ja vi var väl där i typ två timmar eller något. Men ja det var iaf trevligt :)
 

22/8 - Jag gick iväg till vår park här i stan för att lyssna på pappa när han spelade med ett band. Efter spelaningen så blev det den årliga pizzan & pappa brukar kalla e för pizzaspelningen eftersom dem alltid går o äter pizza efteråt. Men jag åt ingen pizza, utan jag åt en kebabtallrik. Är inte så jätte förtjust i pizza. Men ja någon gång ibland går det bra att äta.

Minnen från 2016 #6

8/8 - Blev en utflyktsdag med mamma denna dagen. Minns att vi åkte till Smygehuk & åt glass. Sen på vägen hem så besökte vi två olika handelsträdgårdar, mycket trevligt. Sen senare på dagen så åkte vi till Västra Vemmerlöv för att fika på deras sommarcafé, mycket trevligt, pappa var med under fikan också :)
 

12/7 - Inför Londonresan så köpte jag mig nya sandaler pga att mina förra sandaler var slitna + lite sneda pga många många användningar av dem. Så det var dags nu att skaffa nya, passande då inför London resan. Blev även ett par lättvikts skor, väldigt sköna är dem. Sandalerna blev från märket Rieker & skorna från Tiamo.
 

23/8 - Blev en liten spontanare att jag bjöd mamma på middag denna dagen på rusen & 2. Det var mycket uppskattat av henne att jag bjöd henne. Ibland blir de så att jag bjuder henne på middag. Men ja inte allt för ofta, någon gång när jag tycker de passar helt enkelt :)

9-13/8 - Under min sommarsemester så blev det fyra dagar hos min vän Stina & hennes sambo. Det var mycket trevligt. Stina visade mig runt lite i Göteborg där dem bor, vi kollade även på lite film o sånt. Sen så sista kvällen gick vi & åt på en grekisk restaurang, väldigt trevligt :) Så ja dart var ett par trevliga dagar i Göteborg.

Minnen från 2016 #5

8/1 - Hade under en liten kort tid pratat med en kille på Facebook som heter Kim. Han jobbar på Willys här i Trelleborg & jag har stöt på honom där ett ex antal gånger eftersom mina föräldrar brukar handla där. Just denna dagen så fikade vi tillsammans på Espresso house & det var trevligt :) Sen så pratade vi lite sporadiskt efter de. Men i dagens läge så pratar vi knappt med varandra förutom om jag följer med mina föräldrar o handlar. Men oftast brukar de vara att vi hejar med handen eller något leende mot varandra. Visst är han söt o så, men de blev inte så mycket mer mellan oss & det är helt okej för mig, hänger inte läpp för de inte.
 

17/8 - Sjuk som jag är så började jag mitt julkalender maraton redan i augusti månad, fyra månader innan jul. Snacka om att vara sjuk då. Men det var iaf mysigt att kolla på en massa gamla kalendrar & drömma sig bort till julen. Undra hur tidigt jag tänker börja nästa år haha :p

15/7 - Killen jag dejtar nu träffade jag själv för första gången denna dagen. Minns att de var så mysigt & lite pirrigt, eftersom det var första gången vi sågs själva. Tanken var typ att vi bara skulle ses för att umgås. Men ja det blev lite mer än planerat trots att han bara ville att vi skulle umgås för att lära känna varandra bättre. Men ja jag ska ju inte klaga precis jag gillade de som hände, så ja det var ju något positivt & vi träffas än idag, någon gång ibland.
 

19/8 - Åkte jag & pappa till Ystad där mamma jobbar för att äta lunch med henne. Det blev på ett ställe som hade vegetariskbuffé, väldigt gott faktiskt :) Trevligt att få komma till Ystad & se något annat än vad man brukar gör. Så det var en trevlig liten tripp :)