170725 - En dag med bästa vän ♥

 
Idag har jag spenderat min dag tillsammans med min bästa vän Alexandra. Vi var i Malmö där hon för övrigt bor sen typ i höstas/vintras någon gång. Hon flyttade till Malmö pga studier, tur att de inte var långt bort som vissa andra ska *host* G *host*..
 
Hittade ingenting speciellt när vi var på stan, utan vi köpte varsin plocksallad från Coop nära på centralen. Var faktiskt en trevlig dag :) Man behöver inte alltid köpa något speciellt när man är på stan. Jag hittade iaf ingeting speciellt när vi var på stan + att jag hade inget jag behövde köpa direkt.
 
Imorgon så bär det äntligen av till Göteborg & min vän Stina o hennes sambo. Blir att vi går på Liseberg när jag kommer fram, dem bokade de tidigare idag. Blir att vi tar de 2 dagar så att vi får uppleva så mycket som möjligt eller ja iaf jag eftersom jag aldrig har varit där förut eller ja jag var där när jag var liten, men det är ingenting jag kommer ihåg precis. Jag var nog väldigt liten för att komma ihåg något. Så ja det ska faktiskt bli roligt att gå. Ska försöka att åka något eller ja det är ju därför vi går dit för att åka karuseller. Men jag ska försöka våga mig på lite vågade, hoppas jag iaf hehe :p Så ja det ska faktiskt bli kul att komma till ett nöjesfält :)
 
Bussen går vid halv nio imorgonbitti & ja jag ska ta buss. Tågbiljetterna var typ helt sjuka, över 300 spänn för en biljett. Rätt så sjukt enligt mig. Så ja då blev det buss istället, super bra priser. 178kr för 2 biljetter, sjukt bra (y). Sen så blev det 4kr extra för att få biljetterna till mobilen, smidigt! Pappa kommer att köra mig till bussen så att jag hittar rätt o så. Så en timme innan bussen går så ska vi åka in så att jag även hinner att köpa något att ha med mig på bussen. Annars gör jag bara mackor & tar med mig. Får se vad jag gör.
 
Just nu så kollar jag på filmen Adam & Eva på SF-kanalen & den slutar vid ett tiden o ja jag vet att det är sent. Jag får typ bara 5h sömn då. Men aja de löser jag med att ta en skön dusch när jag vaknat. Tidigare ikväll så packade jag även min resväska & min ryggsäck jag ska ha med mig. Så ja de mesta är färdig packat o så. De sista packar jag ner imorgon o sånt, typ tandborste o annat man använder på morgonen.
 
Nä nu så ska jag se vidare på filmen. Så ja ni får ha det bra så hörs vi när jag kommit hem från Göteborg. Kram på er :)

170723 - Äntligen wi-fi 👌🏻

Till frukost idag åt jag dessa (bild ovan) goda Amerikanska pannkakorna, faktiskt första gången jag provade på att göra. Inte så svårt. Blev ett par stycken över som jag kan äta till mellanmål senare idag, perfekt! Jag la lite florsocker på & ringlade ljus sirap över.


Just nu så kollar jag på filmen Inte flera mord. Den är baserad på Maria Langs roman med samma namn. Gillar faktiskt alla filmerna som gjords på hennes romaner. 

I fredags så fick jag äntligen hjälp av pappa att koppla ihop bredbandet & tvboxen som tillhör fiber som jag fick för ett par veckor sen. Super skönt med wi-fi nu, är mycket nöjda dessutom så har jag fått prova på en massa kanaler nu en tid, så ja det är toppen! 👍🏻

Nu i eftermiddag blir det att kolla på en del filmer på SF-kanalen. Så mys! Kollade på en tecknad Pippi film på samma kanal imorse när jag åt frukost, mysigt faktiskt 😊

Imorgon inleder jag min andra semestervecka & då blir det till att packa min resväska smått för att på onsdagmorgonen så beger jag mig med buss till min vän Stina & hennes sambo i Göteborg o är där sen resten av veckan. Sen i min tredje vecka blir det att ta en fika med en kollega. Skulle egentligen varit med på hennes födelsedagsmiddag nu på fredag om jag hade varit hem. Men istället så ska vi ta en fika veckan efter, trevligt! ☺️

Nä nu så ska jag se vidare på filmen jag kollar på. Så ja ha en skön söndag så hörs vi snart igen. Kram på er 😊