Kämpa på!

Sneak peak på mitt projektarbete! :)
 
Snart är jag färdig med ett av alla intervjuer som jag skriver och det blir faktiskt väldigt bra. Är nöjd so far. Ska skriva mer ikväll tror jag på en anna person. Vill helst hinna med en till idag, så att jag kan skriva i min loggbok att det går framåt :)
 
Snart så slutar jag på min praktik för dagen och då ska jag äntligen hem eller ja iaf till bussen o vänta på den, men det är ett steg närmre hem (y)
 
Idag tycker jag att jag har jobbat på bra, så jag är super nöjd. Så ikväll hoppas jag på en god middag :)

Väntar på bussen!

Just nu sitter jag och väntar på bussen som kommer 34. Så det är ett tag kvar tills dess.

Skulle ha varit o intervjua o så nu ikväll. Men blir inget av med det, för att min syster skulle med o hon känner sig lite dålig, så vi ska ta det nästa vecka.

Så ikväll blir det mys med mamma + att hon ska hjälpa mig med lite frågor till mitt PA. Så det ska bli kul + att jag har fått en till vuxen till mitt arbete. Har tre nu, men behöver fler. Annars är det mest ungdomar.

Ska diskutera lite med mamma o se vad hon säger. Men det blir nog bra (y). Imorgon får jag reda på om älskling klarade sitt körkort o jag är hel spänd på svaret. Han vägrar säga nu hur det gick på uppskrivningen igår. Men jag hoppas att det gick bra.

Skriver kanske mer ikväll. Annars får ni ha det så bra tills nästa gång jag skriver. Kram på er :)

Jobb ikväll! :)

Bilden är tagen för runt 2-3 veckor sen hemma i mitt rum :)
 
Just nu så sitter jag på praktiken, men ska gå om ca tio minuter och då ska jag mot Hyllie och möta upp min syster för att äta lite mat och sen ska hon följa med mig till en intervju/fotografering jag har till mitt projektarbete och det ska bli kul. Denna gången så ska jag intetrvju en ishocky supporter. Så det ska bli intressant :)
 
Men innan vi möter upp honom så ska vi då som sagt äta lite mat och hon ska även hjälpa mig med lite andra grejer i mitt PA. Så det ska bli kul o få spendera ett par timmar med min syster :D
 
Skriver kanske när jag har kommit hem ikväll, beroende på hur mycket klockan blir. Men nu vet ni iaf vad jag ska göra ikväll och imorgon kväll har jag även en till intervju/fotografering till mitt PA. Så det är kul när det börjar rulla in masaa jobb till mitt PA.
 
Nu ska skrax packa ihop alla mina grejer och sen så att jag har allt med mig och sen när klockan slår fyra så ska jag bege mig mot Hyllie och sitta där o läsa tills klockan slår tjugo över fyra. Så ni får ha en bra kväll så hörs när vi hörs :)