Äntligen! 😊🎥

 
Igår när jag var inne lite på Tradera för att kolla om där hade kommit upp något nytt om en serie jag gillar, Pappas flicka heter den. Sist jag budade på Pappas flicka så fick jag inte den, vilket var synd. Men denna gången när jag kollade så var där tre stycken uppe varav två var med fast pris & en som man kunde buda på. Men inte för att riskera att inte vinna denna gången heller så tog jag en utav dem med fast pris. Blev inte så dyrt heller, 407kr & då var frakten inräknad också. Blir inte så farligt när man vet att man letat som en galning efter något + att de har utgått överallt jag har letat. Så ja ibland har man tur 😊
 
Sen så när jag kollade runt lite mer så hittade jag en gammal serie som jag såg på sommarlovsmorgon när jag var liten, Emblas hemlighet. Jag har sporadiskt letat efter denna serien för ett par år sen men inte hittat den & nu när jag hittade den så slog jag till eftersom att de var till ett billigt pris, alltså så var det fast pris på den. Så jag är nöjd! 👍
 
Just nu så tror jag att jag är väldigt nöjd med min lilla samling av olika tv-serier. Jag har Sally, Skärgårdsdoktorn, Saltön, Skilda världar, Rederiet, Sjukan & Snart Pappas flicka. Mer än så är jag nog inte intresserad av. Jag har ju såklart någon ungdomsserie också, Livet enligt Rosa. Den var en favorit när man var yngre, annars var väl jag kräsen när de gällde serier när jag var yngre. Därför jag mest har lite mer vuxnare  serier i min samling.
 
Dem jag har köpt via Tradera nu lär ju komma om ett par dagar. Tippar att dem kommer att vara här senast torsdag eller fredag. Hoppas på det bästa helt enkelt. Huvudsaken är ju att jag blir nöjd 😊👍

Oops lite shopping igen 🙈

 
Igår såg jag att jfr.se har en påsk rabatt på 15% på hela sitt sortiment & jag kunde inte riktigt låta bli att beställa hem lite hehe. Blev lite nytt inför sommaren & sen kunde jag inte riktigt bestämma mig om jag ville ha den svarta eller vita Girl power tröjan, så ja det fick bli båda två :)
 
Har sen en kort tid tillbaka köpt två playsuit från jfr (bild nedan). Riktigt fina är dem. Men nu så får det vara stopp. Ska ju hinna använda dem också. Om det exempelvis är fint väder på min födelsedag (1 juni) så tänkte jag använda någon av dem & de blir ju tillfälle för det på midsommar också, om jag hittar planer till dess. Men ja de lär ju finnas något tillfälle för alla tre någon gång. Kanske packar ner någon till pappas födelsedagsresa i sommar, låter trevligt :)
 
 
Idag blev det även lite shopping på en ny sida som heter sportlala.se En Youtuber vid namn Maja B Lindberg har i en av sina senaste videos ett samarbete med dem & då visade hon upp ett par hörlurar som såg otroligt snygga ut. Dem kommer från Jays hörlurar. Från början skulle dem ha kostat 1299kr, men sen så hade dem 500kr rabatt & då kostade dem 799kr. Men sen så hade Maja en rabattkod på 10% till sina följare & då landade priset på 719.10kr o då fick jag ytterliggare 79,90kr avdrag på dem 799kr. Så jag är super nöjd! Visst är dem snygga! (bild nedan för)
 
 
 
Ser så sjukt stilrena ut. Kommer om visserkligen tio dagar, så jag hoppas att det är värt väntan. Såg iaf sjukt snygga ut på Maja när hon visade upp dem i en vlogg. Behöver verkligen ett par sköna riktiga hörlurar. Visst jag gillar mina Happy plugs, men ibland kan det vara skönt att få sluta om öronen helt. Så jag är helspänd på hur dem kommer vara, se ut osv.
 
Då var detta alla shopping för mig denna gången. Snart så får jag sätta shoppingförbud på mig själv. Men det inte var dag man får 579,90 i rabatt på ett par hörlurar. Så jag är mycket nöjd :)