Lite shopping! :)

 
 
Igår blev det lite shopping på Glitters hemsida. Blev lite grejer från Therese Lindgrens kollektion, såklart blev det halskedja & armlänk så att jag kan använda berlockerna. Längtar tills paketet kommer :)
 
Blev såklart lite övriga smycken också. Super fint allt! + att allt är i äkta silver förutom de längst upp till vänster på bild 2. Självklart är allt jag köpt från Therese kollektion i äkta silver också.
 
Kände att det var dags med lite nytt i min smyckes samling. Så jag längtar verkligen tills paketet kommer någon gång denna veckan (y).

En dag i solen ☀️

(null)


Idag har jag större delen av dagen suttit ute på min balkong, vet dock inte om jag fått någon färg hehe. Men skönt har det varit ändå att sitta där. Jag lyssnade lite på ljudböcker, gjorde lite på min önskelista, fyller år ganska snart. Målade även mina naglar, men framförallt så njöt jag av solen 😊☀️

Just nu kollar jag på film. Efter att den är slut blir det direkt i säng. Börjar ju ändå 6.00 imorgonbitti, lär vara skapligt nervös. Vår nya chef har sin första dag hos oss. Hoppas att det ska gå bra, vilket jag tror att det kommer göra.

Har slarvat lite med maten idag, vilket inte är bra. Men jag mår trots allt bra. Blir nog lite kvällsmackor innan jag lägger mig. Låter som en bra idé 👍🏻

Men ja nu så ska jag se vidare på filmen & nog göra lite mackor, låter som en bra idé. Ha en fortsatt trevlig söndagskväll på er. Kram 😊

Ledig dag.. Eller? 🤔

(null)
Outfit från i lördags (180428)

Idag är det tänkt att jag ska vara ledig eller ja enligt schemat på jobbet så är jag det. Men imorse när jag vaknade eller ja vid kvart över nio av mitt alarm jag ställde igår så såg jag att min t.f chef hade ringt mig ca en halvtimme tidigare. När jag såg det så visste jag nästan direkt att det handlade om att jobba idag pga den som skulle jobba inte kunde, visserligen har personen inte kunnat sen någon vecka tillbaka eller iaf sen ett par dagar. Men det blir typ nästan alltid såhär, alltså att jag får rycka in. Inget fel med det, men jag behöver mina lediga dagar. 

Dem 2 senaste veckorna har jag varit ledig 2 dagar just pga att jag alltid ställer upp när dem verkligen inte hittar någon annan som kan jobba. Men ja folk måste bli bättre på att säga till i tid när dem inte kan sina pass så att det blir lättare att hitta personal till passen. Så jag hoppas min chef gör det nu också, även om det är med kort varsel. Problemet fanns där igår också & såklart sen de uppstod.

Om jag får vara ledig idag som jag ska vara så ska jag nu först diska lite. Har små pysslat med annat sen jag vaknade. Sen efter att jag har diskat en stund så ska jag göra mig iordning för att den dra mot mina föräldrar. Dem ska hjälpa mig angående en jobbgrej & sen vid halv fyra tiden ska jag följa med mamma till frisören, hon ska vara där vid fyra. Lagom att köra en halvtimme innan. Vad vi gör efter vet jag inte, men det lär vi ju se helt enkelt. 

Men just nu känns det som att mina planer svävar lite, vilket inte är så kul. Fast jag har bestämt mig att runt 12-13 tiden så känns det som att jag kommer ha en ledig dag. Men om dem skulle ringa från jobbet då så säger jag att jag inte kan. Så ja det ska bli skönt när vår nya chef är på plats för då har man henne att vända sig till med problem o liknande, vilket känns skönt!

Nä nu så ska jag lyssna på lite ljudbok medan jag skriver klart i min tankebok. Sen blir det att diska lite. Så ja ni får ha en fin torsdag så hörs vi snart igen. Kram på er 😊