Laga mat.

 
Lite shopping från i fredags :)
 
Idag har jag kollat lite på Familjen Annorlunda på Dreamfilmhd.bz samt ritat lite och ätit godis. Kanske inte så värst nyttigt, men jag åt faktiskt lite frukost innan jag började äta godis. Men nu så tänkte jag att jag skulle göra mig lite middag. Det blir lite färst kyckling med en sås som jag bara hittar på med matlagningsgrädde, riven ost och turkisk youghurt. Låter väldigt gott :) Till det blir de ris och såklart lite kryddor på såsen (y).
 
Blev ingen middag igår eftersom jag inte var allt för hungrig för att laga någon mat, men man ska absolut inte slarva med maten. Så nu blir det march till köket och börja laga. Riset tar sin tid så de får jag börja med. Sen äter jag maten framför ett avsnitt av Familjen Annorlunda. 
 
Igår såg jag tre filmer först Click på trean och sen två filmer på sjuan. Den första var Rock of ages och andra Beck - mannen utan ansikte. Så ja det blev en liten film kväll. Men det resulterade i att jag somnade klockan tre på natten. Satt lite vid datorn efter att Beck filmen var slut vid två. Så ja det blev iaf sju timmars sömn ungefär, men lite mer skulle nog aldrig skada hehe. Men för att kompensera det så blir de att laga mat nu så att energin höjs (y)

Söndag..

Mina två senaste bilder från instagram. @liinaasandii
 
Vaknade vid typ tio över tio eller något. Hade fått ett Facebook meddelande av min ena syster att jag inte ska lägga ut så mycket, liksom dela osv. Men jag tror hon syftade mer på alla mina statusuppdateringar på om hur jag mår. Men jag känner att jag ville uttrycka om hur jag känner mig osv. Fast det är inte alltid så lätt precis.
 
Så någon gång ibland får jag något meddelande från henne att jag har gjort något som hon inte gillar eller att hon vill att jag ska ta bort något för allmänhetensskull osv osv. Jag kan på ett sätt förstå henne, jag själv gillar inte heller när folk skriver ut en massa om sitt liv, men jag gör det inte hela tiden. Men aja hon påminner mig iaf ibland. Det är väl så man har systrar till, ni som har känner säkert igen er, speiellt om man är lillasyster, vilket jag är och det är inte lätt alla gånger. 
 
Annars idag så ska jag städa undan lite här hemma, slänga en del skräp o sånt. Blir mest att kasta skräp idag och sen senare diska innan jag ska laga mat senare ikväll. Så mycket skräp man ändå samlar på sig, vilket är sjukt. Jag samlar ihop två-tre kassar med skräp ibland och sen får pappa hämta dem och slänga på tippen. Det är ingen idé att jag slänger dem i vanliga sopprna här i föreningen för då kan det bli ett jäkla liv på dem andra. Blev det en gång när jag och pappa skulle slänga en kartong o då var de någon tant som klagade samt sa att så får man inte göra osv. Så ja nu har jag lärt mig. 
 
Ikväll blir det att kolla på Så ska det låta och efter det blir de att kollar på Maria lang filmen Kung Liljekonvalje av dungen. Nu sex söndagskvällar med start sen förra veckan så ska dem vissa Maria Lang filmer. Dock så har jag sätt alla dessa filmerna innan. Men de skadar inte att se dem igen, för dem är faktiskt bra. Jag gillar deckar eller vad man nu ska kalla dem. Så jag tittar gärna på dem :)
 
Nä nu ska jag städa undan lite innan jag gör mig lite frukost. Så ni får ha en bra dag så hörs vi en annan dag. Kram på er :)

Så så trött...

Bild ur mitt arkiv..
 
Vid 09.42 ringde en butik från Lund och frågade om jag kunde jobba idag, men jag sa ärligt att jag känner mig stressad och jag behöver vara ledig. Men jag förstår att jag inte kan forsätta såhär som jag håller på med. Det är bara så sjukt. Men jag vill ju för farao inte gå in i en stress period där jag måste bli sjukskriven igen. Det orkar jag inte riktgit med. Men nästa månad ska jag försöka att ta lite mer pass än bara i Trelleborg. Jag vill inte framstå som "svår" pga hur jag mår. Så ja nu får jag väl skärpa mig. 
 
Annars idag så ska jag snart cykla iväg mot affären och handla lite eller ja först ska jag fixa mig o sen bege mig. Sen kanske jag tar en sväng på stan o gör sånt jag tycker om. Sen senare under dagen ringer jag kanske pappa och beklagar mig eller något. Det brukar hjälpa ibland. 
 
De jag ska handla är något att äta till middag ikväll och kanske imorgon med. Sen så blir de lite läsk till i helgen. Sen blir det ju hem med varorna o därefter blir det kanske stan, får se. Vill inte bara ligga hemma o tycka synd om mig själv. Jag får en massa känslorubbningar som är skit jobbiga. Orkar inte. Jag blir ledsen för typ ingenting när jag måste tacka nej till ett jobbpass. Orkar inte!
 
Men nu så ska jag byta om och sen försöka ta mig till affären. Vardaliga saker måste jag kunna klara av, så som att gå till affären, diska o tvätta. Så nä nu ska jag göra mig i ording för att sen dra mot affären. Ibland har man sämre dagar än andra. Men jag ska banne mig klara av denna dagen också.