Mys Valborg :)

Nu är jag på väg hem och när jag kommer hem så ska jag äta middag som mina föräldrar har varit snälla o gjort klart tills jag kommer :)

Efter maten ska jag eventuellt ta en dusch. Ska fixa mig o sen dra mot stan för att möta upp älskling o gänget. Vi ska gemensamt ta oss till dala. Ska bli sjukt nice :)

Så nu hoppas jag att jag kommer hem snabbt. Men kommer vara hemma halv 6. Så det ska nog gå :) men ha en bra Valborg, för det ska jag (y)

Dokumentera en by!

Gislövs Läge såkallade centrum!
 
Igår när jag inte var här så började vårt sista projekt i skolan och det heter "Mitt i ingenstans" och då ska man dokumentera en by som ligger mitt ute i ingenstans. Då har alla fått turen eller nja kanske inte alla, men dem flesta har fått turen att få en by som ligger nära där dem bor och det har jag. Jag fick härliga Gislövs Läge, wiho! Kanske inte så helt lockande precis, men det ligger iaf inte så långt ifrån mig. Så det blir toppen kanon för mig! 
 
Skall ut och plåta hela Torsdagen och jag hoppas det är bra väder då. Vill ju ändå att det ska vara sol när jag ska ta mina bilder. Men det blir nog ett väldigt roligt projekt (y)
Annars idag så blir det att fira valborg på Dalabadet (en stand) tsm med pojkvännen och ett gäng vänner till oss. Så det kommer nog att bli kul. Roligt när man är flera stycken och innan dess måste jag fixa mig och äta. Lagom att jag kommer hem rumt 1,5 timme innan jag måste vara på den bestämda platsen hela gänget har bestämt. Men det fixar jag nog och nu måste jag jobba vidare med att leta information om min by. Så vi hörs någon annan dag. Kram på er! :)

Ledig!

Idag har jag tagit det ledigt för att jag har ett möte idag vid halv nio, ett personligt.. Lite jobbigt faktiskt. Men jag ska klara det.

Sen så slutar jag halv ett idag, så då kände jag inte att det var lönt att åka in till skolan sen när jag är klar runt halv tio. Så istället ska jag hem sova lite, plugga lite och städa mitt rum som min mamma har tjatat på mig i typ evigheter att jag ska göra.

Men nu så ska jag gå och duscha. Så ni får ha en bra dag så hörs vi :)