28 September - Skulle blivit en speciell dag..

Bild från min mobil på mina favorit armband, använder dem nästan jämt :)
 
Idag har jag inte gjort allt för mycket. Skönt att vara ledig :) Jag har iaf bokat tid för klippning och att slinga mitt hår. Känner att jag ville göra något annorlunda med mitt hår. Sist jag slinga mitt hår var till balen och studenten 2013. Så nu kände jag att jag vill göra något annat. Fick en tid på tisdag den sjätte oktober vid halv elva och om det är mamma som följer med så tänkte jag att vi kunde luncha/fika efteråt. Annars är de pappa som kommer följa med mig. 
 
Sen så har jag fått min kuratortid ombokad. Skulle dit imorgonbitti men hon fick ett möte som hon var tvungen att vara med. Så jag ska dit på onsdag istället vid nio. Så det blir ungefär att gå till jobbet efter jag varit där. Börjar klockan elva då. Så det blev lite sovmorgon imorgon innan jobb. Butikschefen på butiken nära mig han ringde mig tidigare idag, så jag ska jobba där 13-20.25 imorgon. Så ja då hade man morgondagen uppbokad :)
 
På Onsdag så har jag en fullspäckad dag, förutom kuratorn och jobbet så ska jag förbi vårt bibliotek för att köpa biljetter till olika event som dem ska ha där nu i höst. Den ena är min vän Davids föreläsning. Så det ska bli trevligt, måste dock säga till på jobbet att jag vill vara ledig den kvällen, närmligen den sjunde oktober. Men det ordnar sig nog och sen den fjortonde oktober så ska jag och mamma gå o lyssna på Lennart Jähkel. Kommer nog bli väldigt intressant att lyssna på. Så då blir det att fixa biljetter på onsdag och sen jobba hela dagen (y)
 
Nu ikväll så tänkte jag kolla på nya serien Änglabyn som börjar på SVT1 med bl.a Mia Skärring i huvudrollen. Efter de så blir det Paradise Hotel och det vankas hip hopp vecka, så de ska bli intressant att se. Verkar som att de är en kille som kommer in och då ligger killarna pyrt till igen. Kan dem gott göra nu när tjejerna låg pyrt till i nästan tre veckor. 
 
Annars så har jag knappt ätit något sen i går morse hos O och ja jag vet att jag kan slarva lite med min kost osv. Kan nog vara de som krånglar med min mage. Har ingen aning. Men som tur är har jag tid hos vårdcentralen den tolfte oktober och då hoppas jag att få de svart på vitt vad som är fel med min mage. Vill inte må såhär dåligt som jag gör med någon dags mellanrum. Inte okej alls!
 
Btw idag skulle jag och mitt ex haft tre år och elva månader. Iam just saying... Tänker inte så mycket på vårt datum längre. Men om jag och O blir ihop så ska de inte bli nummer 28 iaf. De är ett som är säkert. 

Full rulle!

Lite bilder från i somras på min instagram @liinaasandii
 
Snart så ska jag bege mig mot jobbet, blev att jag börjar klockan tolv istället för halv två. Ändå rätt så nice! Lite fler timmar, dock så slutar jag fem i halv nio. Men de är i Trelleborg, så jag ska inte klaga. 
 
I måndgs så skrev jag att jag skulle ha en tv kväll o sånt. Men det blev inte så. Jag åkte hem till O och myste istället. Jag fick se hans nya lägenhet, väldigt fin faktiskt! Hoppas vi kan ses i helgen igen för då tror jag att han kommer till mig. Panik ändå måste panikstäda mitt hem då haha. 
 
Sorry för kort inlägg men jag måste dra på mig de sista kläderna för att en cykla till jobbet. Tur så är dagens butik bara 5-10 minuter med cykel bort. Så ni får ha en super bra dag så hörs vi mer ikväll tror jag. Kram på er :)

Trött!

Har nyligen sovit en stund. Var så sjukt trött innan. Så nu snart ska jag äta lite mackor tror jag. Orkar typ inget annat nu för tiden känns det som. Vill typ inte stå vid spisen och bara laga till mig. Inte kul precis. 

Ikväll blir det två avsnitt av Unga föräldrar på sjuan och sen Paradise Hotel som vanligt. Tills dess UF börjar klockan åtta blir de nog att kolla på Andra avenyn.

Imorgon blir de jobb, fick ett pass innan. Visste nästan att jag skulle få ett pass nu i början av veckan. Lite invecklat.. En sak som hänt på jobb. Svårt att förklara och de mesta är typ privat. Men aja ska ändå bli helt ok att jobba. Blev 14-20.15. Har samma tid på fredag samt halv dag på söndag (13-18.15).

Nu ska jag ta mig upp ur sängen och få lite mat i mig. Ha en bra kväll alla så hörs vi!