160930 - Jobbpass ikväll & ännu mer jobb!💰

 
I onsdags kom jag tillbaka till jobbet efter en vecka beståendes av att vara sjuk, inget kul alls & nu går jag dessutom på en antibiotikakur som jag ska ta fram till 11/10. Inte så kul precis, men måste man så måste man. Har liksom inget val. Sen så ska jag på ett ytterliggare läkarbesök på tisdag & inför de så måste jag rena kroppen, får bl.a inte äta så mycket, vilket är tråkigt. Men aja de är ju några dagar kvar så jag hinner ju äta gott tills dess.
 
Idag börjar jag jobbet kl 15, så ja det är några timmar kvar. Men jag är rätt så hungrig & jag orkar inte laga någoting hemma typ. Så jag tänkte nog sticka till stan snart & se om jag kan hitta något att äta där, lutar nog åt Sibylla. Typ mitt stammis ställe, men det är gott! Men jag måste vara hemma senast två för att hinna byta om till jobbet. Jobba med mitt ex igår & ska även göra de ikväll. Ja de gick ju bra, vi stod t.o.m utanför butiken en stund & snackade igår. Så ja det börjar gå framåt känner jag & det är ju ett tecken på att vi båda har gått vidare helt o hållet. Han sa t.o.m att jag var välkommen & besöka hans lägenhet, får se hur det blir med den saken. 
 
Ikväll händer inte så mycket efter jobbet. Blir mest att ta de lugnt. Är ledig imorgon. Men f.o.m nästa vecka t.o.m 23/10 så jobbar jag 4-5 pass i veckan. Vi har ytterligare fått en sjukskrivning i personalen & under denna tiden har jag inte fått någon hel söndag, medan typ 3-4 andra har fått de. Jag får typ bara mellanpassen på helgerna. Vill jag jobba helg så vill jag att det ska vara en hel dag, halv går också bra. Men aja jag ska vara glad att jag har fått några pass överhuvudtaget. En del av dem är långa pass 11-20.15. Blir iaf bra med pengar nu till julen (y). 
 
Nä nu så ska jag klä på mig de sista & sen bege mig mot stan för att äta. Så ja ni får ha en fin fredag så hörs vi snart igen. Kram på er :)

Dålig stil!

Vill bara flika in snabbt att de är dåligt av er att inte ens ställt någon fråga till mig i min frågestund, men det resulterar bara att jag inte kommer ha några frågestunder i framtiden eftersom jag vet att jag typ bara får en fråga ibland eller ingen fråga alls. Så ja nu vet ni de!

160927 - Mår så mycket bättre nu :)

 
Denna helgen har varit väldigt känslosam för mig. Jag har varit sjuk.. Jag har gått & burit på urinvägsinfektion i en månad utan att veta om det & igår när jag öppnade min postbox så låg där ett brev från njurläkaren jag var hos den 23 augusti. Så egentligen sen dess bara jag på infektionen. Men det bekräftades den 25 augusti från vårdcentralen här hemma att jag hade de, men jag fick reda på det i lördags när dem på KK hade gjort en gynundersökning på mig samt kollat i min journal. Men detta ledde till en annan inflamation i mina äggstockar. Ingen rolig historia alls. Men just nu så mår jag bra, börjar min två veckors antibiotika behandling. Ska ta två olika tabletter var av en är 3 gånger om dagen, inget kul alls. Ja det måste ju tas eftersom jag inte har något annat val. 
 
Enligt en vän jag pratade med igår så tror han att det är ett slarv från posten att jag fick brevet från läkaren nu i dagarna jag varit sjuk. Brevet var stämplat den 6/9. Men jag har kollat min postbox sen dess & även innan jag blev sjuk. Men detta ska ju inte hända, bättre om dem ringer istället &lämnar besked. Gjort är gjort. Efter denna antibioktikakur jag går på så är jag helt frisk. Skönt!
 
Senare idag så ska jag iväg till stan för att hämta ut ett recept inför ett annat läkarbesök samt nya p-piller. Dem på KK var gulliga att skriva ut nya till mig & denna gången är det utan sockerpiller så att min period kan komma lite mer regelbundnare än vad den gör just nu. Sen tror jag också att det blir en lunch på Subway, längesen jag åt där + att jag var sugen på det igår när jag låg & väntade på att läkaren skulle komma med mer besked, tog nästan sex timmar för att få svar. Men under tiden kunde jag vila o så. Denna helgen har jag vilat så så otroligt mycket, kanske lite för mycket eftersom jag gick upp direkt när min klocka ringde imorse vid halv åtta så att jag kunde ta mina första tabletter för dagen. 
 
Nu så ska jag måla mina naglar i färgen 515 Pink Glow & såklart kommer färgen från Isadora, mitt favorit märke inom nagellack (y). Blir även att kolla på Glee under tiden :) Så ja ni får ha en fin tisdag så hörs vi snart igen. Kram på er :)