Lugn helg!

 
Random bild jag hittade på datorn ^^
 
Idag har min dag varit rätt så lugnt. På förmiddagen blev det jobb i 3h (10:30-13:30). Därefter så handlade jag lite bröd, läsk o så. Sen så har jag inte gjort allt för mycket och de har jag förtjänat efter en vecka med nästan tidiga morgnar varje dag eller jag iaf mån, tors, igår och idag. Så imorgon ska jag sova ut och där efter ska jag nog till stan, behöver lite nya jeans till jobbet. För just nu har jag ett par som passar. Så det blir nog en sväng till stan och kanske en fika. Får se när jag vaknar. 
 
Annars ska jag försöka göra så lite som möjligt imorgon, om de inte blir stan såklart. Sen så måste jag lägga mig tidigt eftersom klockan ringer halv 5 och jag börjar kl 6. Så jag måste verkligen vara utvilad då. Viktigt med sömn om man ska klara en lång dag på jobbet. Blir ju trots allt 9 timmar. Sen så på tisdag blir det 5 timmar (9-14). Så det blir en liten sovmorgon då, skönt :)
 
Just nu kollar jag på SATS 2 på kanal 5 och den är rätt så okej, bättre än Mammas pojkar som jag började kolla på. Den gick på fyran. Skit film, därför jag bytade när det blev nyheterna. Förutom de 2 jobbadagar jag har framför mig nästa vecka så ser den rätt så tom ut, förutom tvättiden jag har på torsdagkväll. Fast man vet ju aldrig om jag måste stryka den pga jobb, de återstår att se. Sen så ser de ut som att jag ska till mina föräldrar till helgen för att bl.a kolla på melodifestivalen som startar då. Blir att koka ihop en meny för helgen, blir nog bra :) Tänkte att jag kommer dit på fredag. Blir nog säkert bra. Får se hur det blir med jobb o sånt först. Jobbigt när man är timanställd och inte vet när man ska jobba o så. Men hittills har det funkat rätt så bra. 
 
Nä nu känns det som att jag har skrivit allt för mycket, men ibland är det bra att få skriva av sig lite. Vi hörs kanske imorgon eller så hörs vi helt enkelt en annan dag. Kram på er :)

En underbar fredag :)

 
Bilder från min instagram @liinaasandii
 
Min dag har börjat med ett möte hos min kurator och det gick bra. Så skönt att få prata ut sig hos henne. Man känner sig så bra efteråt och de är det som är så otroligt bra :)
 
Annars idag händer inte allt för mycket. Kollar just nu på Skilda världar och ska göra de ett tag till. Senare vid lunchtid så kommer de ett finbesök till mig, ett mycket fint såant. Åh vad jag längtar. Men mer om de får ni veta en annan gång. Vill gärna hålla detta hemlig ett tag till. Men det bir iaf att egna många timmar åt honom, mums :)
 
Nä nu ska jag redigra lite bilder som jag tog i början av månaden. Måste ju bli klar med dem så att hon som vill ha dem kan få dem. Så de ska jag egna lite tid åt nu. Så att ni får ha en bra dag, för det ska jag ha :) Kram på er mina fina läsare :)
 

Blåsigt & morgonjobb.

Bilder ur arkivet!
 
Som det blåser ut och jag vill inte ens tänka på hur de kommer kännas när jag ska gå ut sen för att cykla till jobbet. Så det blir absolut mössa på så att jag inte fryser om öronen, de är ett som är säkert iaf. 
 
Annars så jobbar jag 7-16 idag och morgondag är jag inte helt 100 på om jag ska jobba i vanliga butiken eller den nära mig. De återstår att se under dagen. Men just nu så borde jag äta lite frukost, men jag har ingen aptit. Så det får bli att jag har en matlåda med mig till jobbet så att jag kan iaf äta den då. 
 
Imorgon oavsett hur det blir med jobb så blir de mys med en speciell person. Har längtat hela veckan. Så det ska bli roligt att träffa honom igen. Men innan allt jobb så hoppas jag att jag kan gå till min kurator efter att hon fick ändra vår tid i tisdags. Så jag hoppas att jag kan gå på den. Blir perfekt om jag ska jobba på butiken nära mig. Har massa att prata av mig där. 
 
Nä nu så ska jag ta på mig mina arbetskläder och sen runt halv 7 ska jag cykla mot butiken så att jag inte behöver stressa som en idiot. Inte kul när de blåser allt för mycket. Så hoppas jag att ni får en bra dag vare sig ni är på jobb eller i skolan. Kram på er :)