12 dagar kvar till min födelsedag!

Bild ur mitt arkiv!
 
Som rubriken lyder så fyller jag år om exakt 12 dagar. Är snart klar med min önskelista. Vet att jag är lite sent ute med de. Men det har varit så svårt att bestämma vad jag vill önska mig. Men nu så har jag kommit på typ allt. Det blev sex stycken önskningar och en av dem är lite dyrare. Jag försöker alltid önska mig något dyrt och resten lagom prisklass. 
 
Idag tänkte jag ta mig en sväng till stan för att köpa någon morsdags present till mamma. Det är ju morsdag nästa söndag och jag tänkte att de kunde vara passande att fixa något redan idag så att jag har de gjort. Men just nu så väntar jag på att min tvätt i tvättstugan ska bli torr. Har haft tvättid sen vid sju i morse. 
 
Men under tiden så tänkte jag ta mig en dusch så att jag är färdig tills tvätten är klar. Har satt timer på när jag ska hämta tvätten och det är någon timme kvar. Så då passar jag på att duscha. Blir säkert någon fika på mitt favoritställe också, skulle inte förvåna mig. 
 
De är lite halvtaskigt väder idag. Inte kul alls. Men jag ska inte klaga direkt. Skönt att vara ledig nu när man haft en intensiv vecka med förbereddelser inför inventeringen samt själva inventeringen också. Så min chef gjorde med all rätt att ta ut en ledig dag idag eftersom hon har jobbat på tok för mycket denna veckan. Så hon förtjänar en ledig dag :)
 
Nä nu kallar duschen. Så ja ni får ha en super bra dag så hörs vi. Kram på er :)

160519 - 3 timmars jobb & inställd tvättid.

Lite matbilder ur mitt arkiv! :)
 
Idag blir det ett tre timmars pass på jobbet (10-13). Min chef frågade mig igår om jag kunde ta de och visst kunde jag det. Men det resulterar i att jag fick andra om min tvättid denna gången igen. Så jag fyttade den bara till imorgon 7-12. Inte helt okej för min smak känner jag, men vad skulle jag göra. Jag ska handla efter jobbet med och då hinner jag inte tvätta när jag kommer hem. Hinner inte tvätta på tre timmar om jag kommer hem vid två eller något. Så det fick helt enkelt bli imorgon. 
 
Har en del underkläder att tvätta samt mina sängkläder. Dock borde jag skaffa fler sätt med sängkläder så att jag kan byta lite oftare. För just nu har jag två sätt. Men det löser sig. 
 
Ikväll blir det att kolla på en Wallander film som ska visas på sjuan. Inga konstigheter där. Har sätt en Wallander film på sjuan nu i några veckor. Så de blir ett tag till om dem ska visa alla 13 första filmerna. 
 
Nä nu så ska jag klä på mig o allt sånt och sen cykla mot jobbet. Så ja ni får ha en bra dag så hörs vi när vi hörs. Kram på er :)

160517 - 10h på jobbet!💰

 
Vid fem i nio så smsa min chef mig och frågade om jag kunde börjar tio istället för elva idag och visst ställer man upp för sin butik. Vi kommer ha all fokus på vår inventering vi har imorgon, så det är nog därför hon vill att jag ska komma in en timme tidigare. Så tio timmar på jobb idag, yeah!
 
Jag kommer säkerligen att vara rätt så död idag. Så lite druvsocker ska absolut vara med i min ficka idag för säkerhetsskull. Jag tror nog att jag får packa ner lite yoghurt som jag kan äta när jag kommer fram. Måste ha något innan jag börjar. För som sagt så ska jag ge mig iväg alldeles snart. 
 
Blir en lång dag imorgon med, 11-20.15. Är rätt så glad att jag slipper att gå upp i ottan för att börja kl fem med att inventera. Inte riktigt min greje faktiskt. 
 
Nä nu så ska jag klä på mig samt packa väskan för att sen cykla mot jobbet. Känner redan nu hur lång denna dagen kommer att vara. Men aja de ger pengar iaf (Y). 
 
Så ja ni får ha en super bra dag för det ska jag ha, kram på er :)