Shopping från adlibris.com :)

 
I onsdags så beställde jag lite saker från Adlibris.com, 10 böcker, 3 målnarböcker, 2 kokböcker, 1 penset från Staedtler & 2 penset från Stabilo. Så ja 18 artiklar totalt, lite carzy I know..
 
Jag vet också att jag har miljoner med färgpennor, men hallå jag kan inte riktigt få nog av dem, så enkelt är det. Men ja nu får ja typ sluta & köpa en massa färgpennor, men denna gången blev det lite tjockare spets på dem eller ja 2 av penseten har det. Tror att det är 1mm, inte helt säkert. Men tjockare är dem. Har ett paket från Stabilo i tjockare spets, mycket bra på stora ytor. Såklart blev det fler i min samling, alltid bra att ha :)
 
Just nu är jag inne i en period där jag älskar att köpa målarböcker för vuxna, det är så så avkopplande. Blev visst 3 stycken denna gången hehe. Men ja är man besatt så är man. Det gör mig iaf väldigt lugn (y)
 
Sen kunde jag inte låta bli att köpa några böcker. Köpte alla böcker jag hade kvar till Läckbergs bokserie om Fjällbacka. Sen blev det 2 & 3 boken i serien The selection, en populär bokserie på engelska som nu finns på svenska, dock inte alla, men ja det kommer nog. Blev även boken Livet efter dig, finns även som film. Men jag vill typläsa boken innan jag ser filmen, likadant med Förr eller senare exploderar jag.
 
Sist men inte minst så blev det två Vego kokböcker, inte för att jag ska bli Vegan eller något sånt. Jag vill bara få lite inspo till mat & att äta lite Veganskt ibland skadar ju inte. Men jag tror nog inte att jag skulle klara av att äta Veganskt eller ändra min livsstil till att vara Vegan. Det låter så komplicerat, men att äta lite Vego ibland skadar inte. Så ja jag hoppas att jag hittar några goda recept i dem :)
 
Jag hoppas att jag får paketet i början av nästa vecka. Trodde att jag skulle få det idag, men ja det är väl bara att hoppas att det kommer någon gång nästa vecka. Är så spänd på paketet :D

Kommit en bit på vägen!

Snart har jag min kompletta samling av en utav mina favorit serier ♥
 
Nu så är jag på rätt bana med disken, börjar på ett ungefär se ljuset nu att de blir mindre o mindre disk. Efter att jag är klar med disken samt hela köket så blir det att städa badrummet. Men mitt i allt så har jag inte hunnit äta någoting idag, attans.. Fast tar jag någoting nu & äter de framför ett avsnitt av någon serie så kommer det bli att jag sitter klistrad resten av dagen. Så ja det är lika bra att jag städar färdig innan jag kan ta mig något att äta, eventuellt att jag beställer hem något. Får se hur jag gör, beror på när jag är färdig helt enkelt.
 
Annars så var pappa förbi en sväng pga att ett rör under min diskbänk inte satt riktigt tätt. Så han fixade det samt dörren till frysen & hjälpte mig att städa mitt kylskåp. Lite mer hjälp hade inte skadat, men han skulle hem o städa i huset o de tar lite mer tid än min lägenhet. Så nä det är dags att forsätta & magen få kurra på lite till innan jag kan belöna mig med lite mat.
 
Så ja ni får ha en fortsatt bra fredag så hörs vi snart igen. Kram på er :)

170224 - En skön ledig dag!

Målade om mina naglar igår till en ny fräsch färg!
 
idag är jag ledig, så så skönt! Men dock har jag båda mellanpassen i helgen, helt okej. Blir iaf en slant i kassan (y). Solen skiner på för fullt nu, men jag hinner inte gå ut nu. Jag måste ta tag & städa mitt hem. Måste verkligen göra någoting åt typ bombnedslaget eller ja det känns som att det är så. Vet inte riktigt vart jag ska börja, men jag tror nog att det blir köket med all disk.
 
Annars idag händer inte allt för mycket. Killen jag träffar kanske kommer förbi ikväll så att vi kan snacka lite, vi har de absolut inte dåligt.. Men vi måste bara reda ut vart vi har våra känslor osv. Jag känner på mig att det kommer bli jobbigt. Fast vi måste ändå ta detta snack så att vi vet vart båda står osv. Hoppas bara det kommer något positivt ur det hela. Men ja det är bara att vänta o se.
 
Dock är jag små hungrig nu, men jobbar jag på bra med städningen o så, så kanske jag kan unna mig något gott från stan. Får först se hur bra det går med allt. Är verkligen på tiden att jag gör en upprykning med mitt hem. Jag kan inte bo i denna "svinstia". Det kommer ju ingen att må bra av ju, varken jag som bor här eller den som kommer på besök. Så ja det är bara att sätta igång!
 
Så jag ni få ha en fin fredag, för det ska jag ha sen när jag städat o så. Även om det kommer ta tid så kommer det att vara värt det :) Så ja ha en fin dag. Kram på er :)