Befinner mig i skolan!

En gamla bild jag har tagit i skolan. Typ när jag gick i andra ring ^^
 
Idag så började min dag rätt okej, men när jag kom till Malmö och hade gått av bussen så upptäckte jag att mitt busskort var borta och där i hade jag mitt matkort till skolan också. Min första tanke var shit vart är det och sen så kom jag på att det kanske ligger kvar på bussen, men då var det försent. Så nu idag har jag lagt 50 spänn på att köpa nytt matkort och sen ska det läggas ut 300 spänn på ett nytt busskort från min hemkommun. 
 
När jag har kommit hem blir det att ringa till Skånetrafiken igen och se om dem har fått in ett bort tappat busskort. För den enda som kan ha hittat det är chauffören, om han var smart nog att gå igenom bussen. Så jag hoppas att dem har fått in ett busskort, annars blir det att köpa ett nytt imorgon. Det är olyckshändelse att det händer, men det har aldrig hänt mig.. Så det är på sätt och vis lite surt -.-
 
Men nu så ska jag jobba lite på skolarbete och sen slutar jag 15:20 och då blir det hem snabbt frächa till mig och sen in till Malmö igen. För att äta och sen lyssna på när pappa spelar på ett ställe som heter Matssons. Så det ska bli kul att skildra tankarna lite. 
 
Så ni får ha en bra dag, så hörs vi en annan dag och trotts incitenten imorse så är jag ändå hyfsat glad :)
 

Onsdag 27 Februari!

Tog bilden för ett tag sen..
 
Snart har första veckan efter höstlov, praktik och sportlov gått. Har varit lite trögt att börja igen efter att ha varit borta så himla länge från skolan. Men på sätt och vis är det skönt att vara tillbaka och idag är det 100 ynka dagar kvar till studenten och innan dess så är det massor som ska göras i skolan o jag är redan skoltrött av mig -.-
 
Just nu i skolan ska vi skriva tre reportage, två större och ett mindre. Jag vet vad jag ska skriva om på ett av dem stora. Men dem andra två är knivigt och komma på. Men det löser sig säkert och jag hoppas att det gör de snart. För i vecka 12 så ska allt inprincip vara klart. Så nästa vecka när vi är lediga från skolan så ska jag bara sitta o plugga, plugga o plugga. 
 
Till helgen iaf så ska jag försöka lägga skolan lite åt sidan, för att på Fredag är jag bjuden på typ familjemiddag hos min pojkväns ena syster. Hans yngsta syster fyller år, så då ska hon ha en familjemiddag hos sig. Blir säkert lite av släkten också. Känner mig avskräckt efter allt älskling, hans pappa o bror sagt om deras släkt. Men det ska nog gå bra. 
 
Ska försöka att plugga lite nu eller iaf komma på vad jag ska skriva om i mina två andra reportage. Men det är ganska så svårt att komma på.. För på de två stora så ska där vara samanlagt 20 bilder totalt och på det lilla ska där vara 1-2 bilder. Men det är mest texten jag är orolig över. Men nu ska jag bara ta det lungt och samla mig och sen tänka igenom vad jag ska skriva. 
 
Jag skriver här när jag får tid. Annars så kommer massor av tidsinställda inlägg upp. Så ni får har det bra tills nästa gång jag skriver. Kram på er! :)