Biobesök att se framemot :)

 
I lördags så påminnde min vän Sebbe mig typ om att de var snart dags för bio igen & han hade hittat forsättningen på förra vi såg o förra vi såg var Batman vs Superman: Dawn of justice & den var faktiskt väldigt bra :) Filmen han ville kolla på var forsättningen då eller ja nästa film som heter Justice League & ja den verkar väldigt bra den med. Men krokset är att den inte kommer på bio förren i november, vilket är långt tills dess. Men så kom vi överrens om att kolla på bio innan dess också.
 
Så idag smsade jag honom om fyra filmer som jag hade kollat upp som vi kunde gå o se. Blev två filmer eftersom vi båda inte kunde bestämma oss för vilken vi skulle se. Så ja det blir biobesök i maj & juni. Första blir King Arthur: Legend of the sword med bl.a Mikael Persbandt & David Backham. Lite komiskt atten fotbollsstjärna ska göra film, men det kommer säkert bli bra & roligt också att en svensk skådis är med (y).
 
Andra filmen vi ska se är Wonder woman. De är i samma stuk typ (tror jag) som förra filmen vi såg på bio. Så ja den kommer säkert att vara klockren! Sen lär man kanske fatta något till filmen vi ska se i höst.
 
Det blir nu att vi bjuder varsin gång till dessa två tillfällen, iaf biljetterna. Sen om vi går ut o äter vid någon gång av tillfällena har vi inte riktigt bestämt än. Men nu har man iaf någonting att se framemot :)
 
Annars träffas jag & Sebbe inte så ofta. Sist vi gjorde de ordentligt var i somras. Men vi hörs iaf av någon gång ibland på sms. Så ja det ska bli trevligt med lite tätare träffar nu i vår & att förtydliga så är vi bara vänner o inget annat. Varit de sen högstadiet. Så ja vi är riktigt goda vänner :)

Vad är det för ett påhopp!

 
 
Det jag försökte förklara för henne är att jag inte vill ha allt för tajta kläder & sen så tror jag att 36 hade blivit alldeles för litet för mig & 38 hade nog blivit helt precis. 40 sitter så bra på mig & jag förstår varför dem säger att dem är liten i sina storlekar, för dem är verkligen tajta i materialet. Så jag förstår verkligen att man kan behöva gå upp en storlek. Står t.o.m på deras sida att dem rekomenderar att man ska gör så. Sen så var dessutom storlek 36 & 38 tillfälligt slut i deras lager.
 
 
Som hon skriver i sin kommentar så är jag ingen storlek 40. Men nu efter att ha provat brallorna två gånger så förstår jag verkligen vad dem menar med att gå upp en storlek än vad man har normalt. Visst dom ser stora ut när man håller upp dem framför sig. Men när man har på sig dem så sitter dem bra, varken för smått eller stort, utan helt lagom. Förstår inte varför du har mage att klaga. Jag själv vet att jag absolut inte är en storlek 40. Men ibland är det bra att följa en hemsidas råd om att gå upp en storlek utöver vad man brukar ha. Så jag är nöjd & det är ju huvudsaken att jag är nöjd. Jag ska inte tillfredställa mina läsare bara för att dem inte tycker att jag är en viss storlek eller vad det nu kan vara.
 
Jag ville bara förtydliga att det var hemsidan som rekomenderade att man går upp en storlek än vad man normalt sätt har. Hade dem skrivit att dem var i normal storlek så hade jag såklart tagit de jag brukar ha. Jag är ju inte korkad & tar en stor storlek bara för att sen skicka tillbaka dem. Vad är det för logik, ingen!

Shopping från Chiquelle.com :)

 
 
Dessa fina jeans låg i paket jag hämtade i min postbox idag :) Jag har strl 40 på dem, sitter lite löst.. Men strl 38 var slut & enligt hemsidan så ska man ta en strl större eftersom dem är liten i strl, tror att jag har 36 eller 38 i strl, men 40 funkar ändå. Så ja dem lär väl sitta bättre efter första tvätten sen. Men ja visst är dem snygga :)
 
 
I paketet också låg dessa snygga solbrillor i gold/rosé färg. Sitter som gjutet på en, men dock så är det ovant med lite större brillor. Men dem är iaf coola samt sköna att ha på sig :)