170920 - Äntligen jobb imorgon!

 

Vid cirka 20.32 var det en kollega som ringde mig, dock inte från vanliga butiken utan butiken nära mig. Längesen jag jobbade där, säkert någon gång sen i våras & ja jag ska jobba hos dem imorgon, trevligt faktiskt. Dem hade ringt alla deras extringar & dem kunde tydligen bara efter fyra. Så ja det är klart man ställer upp. Blir iaf att jag får meddela min egna butik imorgon att jag ska jobba i den andra. Eftersom det var efter stängning så kunde hon inte ringa till vår butik o kolla om vi hade personal eller kolla om jag kunde jobba. 

Visst är det smickrande att dem vill ha mig till att jobba. Men ja det ska bli skönt att få jobba igen. Dock som jag skrev innan så måste jag ringa till vår butik imorgon & säga att jag jobbar på den andra. Lika bra så att dem vet vart jag håller hus typ hehe. Visserligen så hade dem en som kunde ha jobbat, men hon är i vår butik & hon kunde inte fören efter 14 o denna tiden var redan klockan 12. Hoppas iaf att de är någon trevlig jag ska jobba med, inte för att jag har jobbat med någon otrevlig förut. Men hoppas ändå att det är någon man kan snacka med.

Men innan jag kan gå & lägga mig så ska jag kolla på Paradise Hotel som börjar 22, så ja det är någon timme tills dess. Efter de ska jag bumms i säng. Jag ska inte upp överdrivet tidigt imorgon, så ja det är ju bra (y). Men ändå hyfsat så att jag hinner äta lite frukost, ringa min butik osv. Tar ca 5 min med cykel från mig till butiken jag ska jobba i & det är soft eller ja ungefär 5-10 min. Kanske onödigt att cykla, men man kommer fortare fram haha + hem snabbare efteråt.

Sen så blir det kvällsjobb på fredag & båda avbytarpassen till helgen i vanliga butiken. Fullt upp då (y). Sen så är jag ledig mån-tis för att sen kötta ons-sön, gött! Helt sjukt att det är ca 95 dagar kvar till julafton, helt sinnessjukt vad fort tiden går. Är typ helt i chock vad fort de har gått. Det var ju typ nyss början av 2017, vart fasiken tar tiden vägen?

Idag har jag inte gjort allt för mycket. Jag drog en vända på stan på eftermiddagen, hittade inget speciellt precis. Blev att jag köpte med mig lite Subway mat hem, kyckling teriyaki. Så så otroligt gott <3. Annars har jag för de mesta kollat på Rederiet. Sen så var min tanke att jag skulle sätda lite imorgon, men så dök ett jobbpass upp & ja då får man helt enkelt ställa upp :)

Men ja nu så ska jag kolla ett litet tag till på Rederiet & därefter blir det PH o till sist lägga sig. Så ja ni får ha de bra tills vi hörs igen & ha en super fin torsdag imorgon. Kram på er :)

Ett missförstånd..

Bilden är ifrån i våras utanför jobbet!


Nu sen 17 så skulle jag egentligen varit på jobbet 😅 Men ja det var ett missförstånd som rörde ihop de hela. Tanken var att jag skulle vara på ett läkarbesök idag vid 16 tiden. Men den bokade jag om till i början av oktober istället. Dem erbjöd mig en förlängd tid & de tackar man inte nej till eftersom det är första gången jag ska dit. Det är gynekologisk undersökning, cellprovtagning & eftersom det är första gången kan det vara skönt med lite extra tid, dock blev det krångel med jobbet.

Jobbet blev iaf inte arga på mig, dem vet i vanliga fall att jag alltid kommer till mina pass & att jag är punktlig osv. Så ja det är skönt att de löste sig & han som jobba för mig idag kunde stanna till stängning, super!

Vill nu inte ha fördomar om att jag "skolka" från jobbet, vilket jag inte gjorde. Jag trodde verkligen att jag skulle på läkarbesök idag & sen när jag ringer dit för de stod i kallelsen att man skulle göra de när det är första gången, så visste jag inte att man kunde få förlängd tid & då trodde jag att jag skulle få de idag. Men aja sånt som händer, inga sura miner från jobbet inte. Bara ett helt vanligt missförstånd. 

Annars så har jag inte gjort mycket sen sist jag skrev. Disken har jag lite grann kvar på. Men de fortsätter jag med imorgon & sen Ikeabesöket blir en annan dag. Klockan hann ticka iväg innan pappa blev klar med mamma hos läkaren. Gör mig inget, vill hellre dit en förmiddag. Har gjort en lista på lite saker jag behöver o så. Kanske blir Ikea imorgon, vem vet. Hoppas på någon dag denna veckan iaf.

Nä nu så ska jag samla ihop lite skräp o sånt för att sen gå ut & slänga sopporna. Resten av kvällen blir det att kolla på Rederiet & sen mellan 21-23 blir de först att kolla på Biggest loser VIP o därefter Paradise hotel. Spännande kväll! 😅

Så ja ni få ha det bäst tills vi ses snart igen. Kram på er 😊

170918 - Skulle egentligen jobbet idag!

Collaget är från i sommras när vi var i Lønstrup på födelsedagsweekend för pappa 😊


Som titeln lyder så skulle jag ha jobbat idag, men eftersom jag "strula" lite med ett läkarbesök jag skulle gått på idag. Så jag nu skulle jag egentligen varit på jobbet. Men han som dem satte in för mig kom tydligen, annars skulle dem ringa mig så att jag kunde komma in, typ som en backup. Men i vanliga fall så krånglar jag inte till det. Mitt läkarbesök bokade jag om så att jag kunde få förlängdtid, vilket är bra.

Annars idag har jag inte gjort allt för mycket. Kollat lite på Rederiet, ätit lite smått & nu så diskar jag faktiskt. Det behövs verkligen! Blir att jag gör det en stund till. Ringde pappa för en liten stund sen & kollade när vi skulle till Ikea, verkar som det blir idag. Men han skulle ringa upp mig lite senare. Han var med mamma på ett återbesök hos läkaren efter att hon varit sjuk nu i ca 2v. Så jag får se om de blir Ikea idag eller någon annan dag denna veckan. 

Annars ser jobbveckan gles ut denna veckan. Har ett kvällspass på fredag & båda avbytar passen på lördag samt söndag. Första gången på länge som jag kommer ha dem då eller ja sen 20/8. Har ju jobbat mån-fre inprincip varje vecka sen jag kom tillbaka från min semester & det är ju roligt 😊

I övrigt så har helgen varit lugn & skön. Träffade visserligen G i lördags & ja han var nere denna helgen också, varför vet jag inte. Men ja det var mysigt. Men nu dröjer det tills han kommer ner igen. För nu är tanken att han ska vara uppe i Gävle & fokusera stenhårt på pluggandet o sen får vi se. Kanske kommer han ner till sin födelsedag i mitten på oktober eller så blir det till julen. Ingen aning faktiskt. Jag blev iaf glad att han ville träffa mig denna gången också när han var nere. Det är något mellan oss som jag inte kan sätta fingret på vad det kan vara. Men ja jag är glad att vi fortfarande är goda vänner ☺️

Nu när jag har lite mer ledigt än vad jag brukar så tänkte jag att jag skulle ta hand om mitt hem, städa i sånt & det behövs verkligen. Därför jag tar tag i all min disk smått nu. Livet utan diskmaskin suger! Trots att jag har en bänkdiskmaskin i mitt vindsförråd 😅 Aja det är bara att bita i de sura äpplet & ställa sig o diska förhand helt enkelt. Med bra musik i öronen skd det gå bra 👍🏻

Nä nu så ska jag återvända till disken samt vänta på att pappa ska ringa tillbaks. Så ja ni får ha en fortsatt trevlig måndag. Kram på er 😊