Sunny day :)

 
Det är fantastiskt att det är soligt väder ute idag och det passar så perfekt när jag ska till min pojkvän och att vi sen ska på vår gemensamma väns grillfest och det bästa är att det ligger på gång avstånd :). Så det blir att vi drar dit vid fyra eller senare. Beroende på om vi ska äta där eller hemma hos honom. Får se ^^. Men jag har på känn att detta kommer bli en toppen dag :)
 
I nästa vecka så ska jag försöka träffa min vän David och då ska han hjälpa mig att hitta en födelsedagspresent till min pappa som fyller år nästa Lördag. Han säger att han inte vill ha något, men det är klart att han ska ha någon present, det är ju ändå hans födelsedag. Så jag hittar säkert något fint till honom :)
 
Nä nu ska jag chilla lite till innan jag ska ta bussen mot stan vid halv två och sen vid två till min pojkvän. Oh vad jag längtar efter honom just nu, jättemycket. Så vi hörs antagligen imorgon eller någon annan dag. Iphones bloggapp strular och har gjort de ett bra tag, så det blir ingen mobilblogg från ikväll. Men om ni vill följa min kväll så kan ni göra det via min instagram @liinaasandii, om jag skulle lägga upp något där vill säga ;). Så vi hörs :)

30 Juni 2012

Ända jag ändrade från förra bilden är shortsen. De andra satt för tajt ^^. Tröjan är från Gina Tricot :) 
 
God morgon :)
 
Vaknade vid åtta och kollade på lite tv och efter de så duschade jag och nu sitter jag nyduschad och påklädd med dagens outfit (bilden ovan). Men jag har packat ner typ sådär två par andra shorts och ett par byxor i fall att de inte skulle kännas så bra med shortsen jag har på mig nu, för dem är lite för små för mig. Men det ska nog gå bra ändå. Snart ska jag gå ner och äta lite frukost, är faktiskt hungrig. 
 
Annars idag så ska jag äntligen få träffa min pojkvän och gud vad jag har längtat efter honom jättemycket. Var ju nästan två veckor sen vi sågs sist. Så det ska bli mysigt. Ska bara smsa honom efter att jag har skrivit klart här :)
 
Det gick helt okej att sova själv hemma. Var lite skraj i början, men sen gick det bättre o bättre. Men nu ska jag gå ner och göra mig lite frukost innan jag svälter, hehe. Så vi hörs en annan dag :)

Kaos!

Just nu ser min blogg lite kaos ut och det är för att jag råkade trycka på en knapp så ledde tillbaka hur bloggen såg ut förra gången jag hade den. Men n vän till mig ska fixa till den så snart hon kan. Så länge får den se helt fucked up. God natt på er!