Shopping från jfr.se :)

 
Igår blev det lite shopping från jfr.se. Kunde inte låta bli när dem dessutom hade 10% rabatt, super! (y). Så istället för att betala 1063kr, så fick jag betala 956,70kr. Låter inte så mycket i rabatt. Men ja 10% är ju inte mycket att hänga i julgranen precis, men ja det är alltid något :) Blev iaf 106.30kr i rabatt. Så ja jag får vara nöjd.
 
Paletten är jag sjukt exalterad till att prova, skulle dock vilja haft good night sweetheart, men den är otroligt populär. Så när jag skulle typ precis beställa igår så tog den slut. Typiskt! Men så såg jag att Madlady.se har 15% på allt smink fram till 10.00. Så då kan jag passa på att köpa den paletten där & kanske någoting annat också. Får se vad jag hittar. Vill iaf också ha den andra paletten eftersom jag tycker den är så fin (y).
 
Men ja sen så får det nog vara bra med shopping på ett tag hehe. Men ja hittar man något fint så varför inte :) Kommer bilder på grejerna jag har beställt sen när dem kommit, så håll utkik!

170130 - Inhopp på jobbet imorgon!

I lördags åt jag middag (bilden) hos mina föräldrar, mycket gott! :)
 
Vid halv ett ringde en kollega mig & frågade om jag kunde jobba imorgon & det resulterade i att jag fick flytta min tvättid till på onsdag istället. Dock fick det bli en morgontid istället för mitt på dagen tid som jag kallar det för, skulle haft en sådan tid imorgon, men fick som sagt byta till en morgontid på onsdag. Bättre än ingen tvättid alls. Blir iaf en lång dag på jobbet imorgon, gött att tjäna lite extra pengar (y).
 
Annars idag har jag inte gjort så mycket. Vakande någon gång mellan 10-11. Sen dess har jag inte gjort allt för mycket, kollat en del på Skilda världar. Blir till att vila en stund senare också. Skönt att kunna ta en nap under dagen. Blir även att lägga sig tidigt ikväll så att man är utvilad till jobbet imorgon.
 
Trodde att jag skulle ha tre lediga dagar framför mig, men ja att tjäna lite extra pengar är ju alltid schyst (y). Får förhoppningsvis en helt ledig helg nästa vecka. Så så skönt! :)
 
Men ja ni får ha en fortsatt fin måndag så hörs vi snart igen. Kram på er :)

25% rabatt!

 
 
Denna helgen så har Glitter club weekend & det innebär att dem har 25%, vilket är super trevligt :) Fick 177,25kr i rabatt. Så istället för att betala 709kr fick jag betala 531,75kr, super bra pris ändå för fem artiklar. Öronhängena längst ner till höger valde jag i två olika fäger. Allt är i äkta silver, väldigt viktigt för mig såhär i början av att ha öronhänge eller ja jag har snart haft de i ett år. Men oavsett är de viktigt att ha äkta silver de första åren. Så ja jag är nöjd :)
 
Så ja för de fantastiska priset 531,75kr fick jag 11 par öronhänge, så otroligt bra (y). Är så nöjd! Var iofs på Glitter igår, men jag hittade ingenting som föll mig i smaken, så då tänkte jag att online har dem säkert något, vilket dem hade också. Super bra! :)