Ser ljuset i tunneln eller!?

(null)

(null)

För en stund sen så bytte jag plåster på min skada. De andra satt inte jättebra längre & de kändes typ kladdigt eller något. Hoppas bara att detta är sista gången jag behövde byta. Har bara 3 plåster kvar i fall att jag måste byta en gång till. Men de tror jag inte.

Imorgon är sista gången som jag behöver ha stygnen på mig, vilket känns så otroligt skönt. Vet dock inte hur det kommer att kännas när jag väl ska ta av dem på torsdag. Allt jag vet är att jag ska ringa min vårdcentral om en tid & bästa är att ringa när dem öppnar kl 8, så att man får en så snabb tid som möjligt. När jag väl är där för att ta bort stygnen så ska jag be dem hjälpa mig att ta bilder. Har dock inga när själva skadan hände. Men dessa bilder blir ju bättre än ingenting.

Jag ska även imorgon prata med min chef imorgon. Hon ska slå mig en signal när hon har tid & sen ska jag dessutom in en sväng på jobbet efter att jag tagit bort stygnen för att typ visa att jag lever, men även prata lite mer om hur jag mår osv. Var ju som sagt en rejäl chock jag hamnade i. Visserligen borde jag ha sjukat mig till jobbet igår. Men jag får se vad min chef säger när jag pratat med henne osv om allt.

Nu resten av kvällen ska jag inte göra allt mycket. Det blir att gå en liten kvällsrunda med Nisse nu & sen blir det att ta de lugnt resten av kvällen, om jag inte träffar Gustav ikväll igen. Har träffat honom varje kväll sen i lördags tror jag. Men han har varit så schyst o hjälpt mig med lite grejer nu när jag mått lite dåligt & de har varit guldvärt! 

Så nu ska jag bara borsta tänderna, känner mig lite ofräsch & sen blir det en promenad med Nisse. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll på er, kram :)

Cykelolycka.. 🚲

(null)
Denna bilden är från idag efter att jag bytt nytt plåster. Inte det lättaste precis, men till slut gick de någorlunda bra.

(null)
Denna bilden tog jag igår. Där sitter plåstret lite bättre på. Men ja huvudsaken är att de sitter någorlunda bra.

I fredags när jag var påväg mot jobbet så råkade jag ut för en cykelolycka. Blev totalt 4 stygn som jag får ta bort på torsdag. Får ringa till min vårdcentral när dem öppnar för att kunna boka en tid. Har såklart en remiss så att det ska gå smidigt till.

Är rätt så trött & omskakad efter denna helgen. Min chef avrådde mig från att jobba nu i helgen & såklart när själva olyckan inträffades. Men jag ska dit senare i veckan för att se hur de går med olika försäkringar osv. Jag har fått låna en iPhone 6 av en kompis sålänge. Var dessutom ett par timmar med honom igår. Han hjälpte mig att handla lite. Vi åt även lunch & glass.

Idag orkar jag inte riktigt att vara ute. Jag har varit ute på en promenad med Nisse såklart som jag passat sen sen 20 juli. Annars orkar jag inte så mkt idag. Hakan känns lättare nu när jag har ett lättare plåster på. Så det kanske går lättare att äta nu. Ska iaf försöka att ha detta plåster till tisdag. Sen byter jag nog en gång till. Får se.

Nu fram tills torsdag så ska jag ta det lugnt & därefter ska jag njuta av god mat. Kan ju inte riktigt äta ordentligt mer än typ flytande födda, vilket inte är så kul. När jag försöker äta vanlig mat så gör de lite ont eller att de tar lång tid att äta, men det går.

Jag tror nu att jag ska ta lite glass & även försöka vila lite. Så jag hoppas att ni har haft en bättre helg än vad jag haft. Kran på er :)

Var ett tag sen!

Från pappas födelsedag den 7/7 😊
 
Det var ett bra tag sen som jag skrev här sist & det har inte hänt allt för mycket. Vi firade pappas födelsedag den 7/7. Innan vi firade så uppvaktade jag & mamma honom på morgonen med frukost på sängen samt lite paket. Därefter så jobbade jag 3h & efter jobbet blev det att kolla på fotbollen matchen mellan Sverige & England som tyvärr Sverige förlorade. Men det blev iaf ett trevligt födelsedagsfirande, med mycket god mat samt efterätt 😊
 
Natten till den 7/7 så var jag & nattkäkade med Gustav på Mcdonalds 😊
 
 Har umgåtts en del med Gustav den senaste tiden & såklart har det varit mysigt. Senast vi sågs var igår till idag, så myyys! 😌 Hunden han passar & vår familjehund fick täffas igår o det gick ju helt ok. Visst dem morrade & skällde lite på varandra, annars verkade det som att dem kom bra överrens 👏
 
Sen i fredags så har jag varit hos mina föräldrar & ska vara här tills den 3/8. Mina föräldrar åkte på solsemester i fredags & ska vara borta i 2v. Så jag tar hand om Nisse samt huset dessa 2v & hittills så tycker jag att det har gått bra, iofs så har jag bara varit här över helgen än så länge. Men det lär nog gå bra.
 
Har dessutom min sista vecka på jobbet denna veckan innan 4v semrster & det ska bli så så skönt! Men det dryga är att jag inte kan få gå på semester fören på söndag kl 16. Har pass tors-sön. Skulle haft ons-tors & lör-sön. Men så blev det lite byte med en annan kollega. Så dem pass jag har tors-sön funkar.
 
Annars idag händer inte allt för mycket. Ska iväg senare idag för att hämta min cykel pga att jag lämnade in den på reparation i fredags. Bakhjulet på min cykel pajade antagligen efter att jag har cyklat med de en längre tid utan att göra någoting åt det. Så förmodligen så är det både slang samt däck som behövs bytas. Får se vad dem säger när jag kommer till cykelaffären. Ska vara där efter 16 tiden.
 
Under min semester förutom att ta hand om Nisse & huset första veckan så ska jag inte göra jättemycket förrutom att åka till Ullared med ett par människor från en grupp på Facbook som heter Vänner i Trelleborg & det ska nog bli trevligt, har dock aldrig gjort någoting sånt här förut eller varit på Ullared. Så ja detta blir min första gång dit & det ska nog gå bra 😊
 
Fram tills jag ska jobba på torsdag så har jag inte alls många planer. Det blir ju såklart att hämta min cykel senare idag & sen händer inte allt för mycket mer idag. Blir såklart att gå en del promenader med Nisse så att han får daglig motion, vilket han behöver. Sen så klart blir det att städa lite här hos mina föräldrar samt vattna varje kväll i deras trädgård. Ska försöka att vara ute en del med för att få lite mer färg. Fick lite under helgen, men jag lär behöva få lite mer så att de syns att jag varit ute.
 
Nä nu så ska jag se klart slutet på en Maria Lang film jag kollar på, Kung liljekonvalje av dungen. Så ja ni får ha en forsatt trevlig måndag. Kram på er 😊