Snart dags för jobbet!

Bild i repris! 
 
Strax så ska jag göra mig iording för att bege mig mot jobbet som jag har skrivit om tidigare inlägg & de som jag skrev om jobbet innan kunde låta lite nedlåtande o kanske irriterande. Men jag menade inte att låta otrevlig på något vis alls, jag säger bara att jag tycker att folk ska hålla koll på sina pass o så. Menade absolut inget otrevligt med de alls. Hoppas ingen tog illa sig vid även om de inte gällde någon av er läsare. 
 
Sen sist jag skrev så har jag vilat lite samt pratat med en vän i telefon. Men efter de så kunde jag inte riktigt somna om. Ingen idé liksom, så kag har suttit en stund vid datorn. Inget spännande precis. Det ska iaf bli skönt att få jobba ett par dagar nu. Nästa vecka har jag ett pass inbokat. jag ska vara glad att jag får några pass överhuvudtaget, så länge jag klarar mig på min lön så ska jag vara glad att jag har ett jobb. 
 
Får se om jag får någon tid över till att blogga nu dessa dagar när jag ska jobba. Lär iofs ha tid på fredag eftersom jag börjar fyra då. Men nu så ska jag så smått börja fixa mig så att jag sen kan komma iväg till jobbet i god tid. Ska slänga lite sopor på vägen. 
 
Ikväll efter jobbet blir det att ta de lugnt & inte sitta uppe allt för länge eftersom jag redan börjar klockan elva imorgon. Med andra ord fullt upp. Om ni vill så får ni komma med förslag på vad jag kan skriva om på bloggen. De skulle uppskatta väldigt mycker faktiskt, för annars blir de lätt att jag skriver om mitt jobb & vad jag gör på dagarna, vilket blir mest jobb eller kolla på serier/filmer. Så era förslg hade varit guldvärda. Videos o så kanske inte är riktigt min grej, men annars är jag med på dem mesta förslagen. 
 
Nä nu så ska jag smått börja byta om till jobbet. Så ni får ha en forsatt trevlig onsdag för det ska jag ha på jobbet. Kram på er :)

161130 - Jobbpass ikväll!Bilder ur mitt akriv!
 
Just nu så kollar jag på Skilda världar & har ätit frukost. Vaknade vid halv nio & därefter så tog jag mig en dusch. Skönt faktiskt! Man känner sig fräsch & som en ny människa :)
 
Annars idag så blir det jobb 13-20.15. Ett lagom pass. Jag vet inte om att jag ska ha en timme eller en halvtimmes rast. Men får jag en timmes rast så blir de att äta på jobbet. Jag lär märka sen hur det blir. Bara så skönt att få komma tillbaka till jobbet igen efter ett par dagars ledighet. 
 
Imorgon blir det jobb igen 11-20.15. Dessa pass är lite lång tråkiga & ibland lite dryga, men ändå rätt så trevliga, för då får man se mer av kunderna än om man börjar senare, vilket jag gör på fredag. Då börjar jag 16. Ingen så rolig tid precis, för då måste man vänta hela dagen tills man ska börja jobba, lite drygt faktiskt. 
 
I helgen är jag förhoppningsvis helt ledig, om jag inte är tvungen att ta en kollegas tre timmars pass på lördag eftersom hon skrev till mig i måndags & sa att hon inte kunde ta det. Får se sen när jag kommer till jobbet om jag är uppskriven på de eller inte. Känns som att folk bara kan köra med mig hela tiden & tro att jag alltid kan ställa upp. För så fort ingen kan ta sitt tre timmars pass på helgen så hör dem av sig till mig & tror att jag kan alltid. Men så snäll som jag är så ställer jag upp. Ja vad ska man göra, egentligen? Bara om folk kunde hålla reda på sina egna pass eller åtminstone ta ansvar för dem. Jag om någon tar ansvar för mina pass & det är ytterstsällan som jag behöver byta ut mina pass,jag är ingen slvarver som vissa andra. 
 
Men aja min kollega var iaf snäll & sa att hon kunde ta ett annat av mina tre timmars pass jag hade nu framöver. Snällt av henne att tänka så, så att hon får tillbaka något. Annars är vissa så kalla att dem ger sina pass & inte säger att dem kan ta något av mina andra för att jämna ut. Jag får se på schemat sen när jag kommit till jobbet. 
 
Ni får ha en fin onsdag så hörs vi snart igen. Kram på er :)

Tidig middag!

Bild jag hittade i en mapp på datorn ^^
 
Just nu så kollar jag på Skilda världar & har gjort de inprincip hela dagen, fick bli typ så när jag missade jobbpass erbjudandet imorse. Men jag hänger inte läpp för de när jag ska jobba tre kvällar i rad med start imorgon. 
 
Snart så tänkte jag laga lite mat. Blir en tidig middag, så som titeln lyder. Det blir kotletter med potatis, de som blev över från paketet jag stekte av i fredags. Kommer bli gott :) Men det jobbiga är att potatisen tar ca tjugo minuter att koka, men annars tar de inte så lång tid att steka köttet. 
 
Ikväll blir det att kolla på Svenska Hollywoodfruar & Paradise hotel. Standard på tisdagar. Måndagar är också PH tider. Blir också att kolla ikapp Studio paradise, har tre avsnitt med kvällens då att kolla ikapp, fast de får bli en annan dag. Jag blir så trött efter att jag har kollat på tv i nästan två timmar. Så då brukar jag oftast gå till sängs för att sova.
 
Imorgon så blir det jobb 13-20.15. För ovanlighetens skull, sällan jag jobbar onsdagar nu för tiden. Blir mest måndagar eller torsdagar jag jobbar. Men ja det ska bli trevligt att jobba en onsdag också :) 
 
Nä nu så ska jag skala lite potatis så att jag kommer någon vart med middagen. Skönt ibland med en tidig middag. Sällan jag kan ha de. Jobbar ju oftast kvällar & då orkar jag inte laga någon mat när jag kommer hem o då blir de oftast att jag tar någon macka eller ingenting alls. 
 
Men ja ni får ha en fortsatt trevlig tisdag, så hörs vi snart igen. Kram på er :)