161030 - Kort jobbpass!

Mina tre senaste bilder från instagram @liinaasandii
 
Idag så har jag inte gjort allt för mycket. Blev ett jobbpass på 3h (13-16), lagom med kunder o så. Efter jag hade jobbade klart så handlade lite mat för kommande dagar. Så idag har jag ätit vårullar med ris, ganska mycket ris. Blir typ alltid de när jag gör ris hehe. Så imorgon innan jobbet så har jag lite lunch (y). 
 
Blir som sagt att jobba imorgon igen. En av dem jag jobbade med idag frågade om jag kunde jobba 13-20.15. En som skulle jobba imorgon skulle något eller så. Så det blev att jag fick jobba kväll & en av dem som skulle fick ta morgonpasset från personen som inte kunde jobba. Så ja jag ärbara glad för lite mer jobb (y). Men det fick bli att jag fick boka om min tvättid imorgon till på tisdag 7-12 istället, helt okej. 
 
Annars händer det inte allt för mycket den kommande veckan. På fredag till söndag så ska jag passa vår hund då mina föräldrar ska iväg på en liten weekend i Helsingborg för att fira sin bröllopsdag dem har på söndag, 23 år som gifta. Var pappa som överraskade mamma med resan. Härligt att få komma iväg lite :)
 
På onsdag så blir det eventuellt att fira att min bästa vän har fyllt år. Om det blir av så ska vi gå på restaurang samt bio. Jag bjuder, som födelsedagspresent då. Så ja det ska bli trevligt om de blir av :)
 
Nu så ska jag se vidare på filmen jag kollar på & den jag kollar på är Beck - Enslingen. När jag kollat klart så blir det kanske en film till eller att jag lägger mig. Får se vad klockan blir sen när första filmen är slut. Så ja ni får ha en forsatt fin söndag. Kram på er :)

På rätt väg!

 
Nu känner jag att jag är på rätt väg med städningen av mitt hem. Just nu så håller jag på i det stora rummet. De tar sig & när jag är är färdig så blir det nog en dusch. Kommer nog att vara rätt så varm. Köket ser någorlunda bra ut, men det är mer de stora rummet jag ska lägga fokus på nu & även om jag inte ska träffa killen jag "dejtar" ikväll så kan det vara skönt ändå att ha lägenheten ren. Sen så när vi väl ses så är det ju bara ett plus att de ser snyggt ut (y). 
 
Blir typ att jag städar ett litet tag till & sen ta de lugnt. Är mest soffan & soffbordet som behövs städas upp. Sen så dammsuga såklart. Gör de säkert mist två gånger i veckan pga att jag fäller hår som en galning. Men jag hoppas de blir ändring nu när jag klippt mig. 
 
Så ja det blir ett ryck till med städingen innan jag kastar in handduken för idag. Jag hoppas att ni får en fin torsdagskväll så hörs vi snart igen. Kram på er :)
 

161027 - Fjärde dagen ledigt..

Från frisörbesöket i tisdags :)
 
Som ni ser på bilden ovan så var jag hos min frisör i tisdags & klippte mig samt gjorde en ombre liknande grej. Hon som gjorde detta på mig gjorde ett fantastiskt jobb & jag är så så nöjd :)
 
Annars idag så är jag inne på min fjärde dags ledighet eller ja ledigt o ledigt kan jag inte direkt kalla de för, känns mest som ofrivilligt ledigt. Iofs så är de skönt med lite ledighet nu efter att ha jobbat häcken av sig i 6v pga sjuksrivningar & semester. Men sen är de inte kul att veta att man inte har några inbokade pass fören den 12/11. Får jag inget pass snart så kommer jag typ klättra på väggarna av trissdess. Fast under tiden så kan jag typ tvätta, diska & städa. Men tvätta bokde jag en tid till på måndag 12-17. Är inget fan av att tvätta på helgen. Sen så var de bara sena kvällstiden kvar imorgon & det känner jag mig inte så lockad till att tvätta på precis, så ja det fick bli på måndag.
 
Imorgon om jag inte får något jobbpass så vet jag inte riktigt vad jag ska göra precis. Blir väl typ att städa de som jag inte hinner med idag. För idag eller ja resten av dagen är tanken att jag ska diska upp all min disk jag har samt snygga till i köket. Ser inte tipp topp ut precis. Men innan jag fixar med de så ska jag lägga till lite mer ny musik i min mobil. Sen så i helgen händer typ ingeting. Har inte riktigt bestämt med killen jag träffar just nu om vi ska hitta på något. Verkar som han har rätt så fullt upp nu för tiden. Så jag får helt enkelt se när vi ses igen. 
 
Men ja ni får ha en fortsatt fin torsdag så hörs vi snart igen. Kram på er :)