150628 - Det skulle varit vår dag idag.

Fika bilder från min instagram @liinaasandii
 
Idag har jag jobbat tre timmar (13-16) och det gick bra. Efter jobbet så handlade jag lite middag. Det blev tacos idag och det var så gott. Blev lite över så det blir till middag imorgon med, super! 
 
Annars idag så har jag kollat på pappas flicka, väldigt rolig serie :) Synd att den inte finns att få tag på längre, alltså på DVD. Men jag har för mig att en kompis till mig har den på DVD, iaf säsong ett. Men jag får iaf nöja mig me att se den på youtube. Det går lika bra :)
 
Nu har jag pratat färdigt med min kompis och nu blir det några avsnitt av Pappas flicka efter det blir de att sova ett par timmar. Imorgon blir det att städa min lägenhet om jag inte får ett jobbpass. Min lägenhet ser för jävlig ut. Fast jag diskade lite innan när jag kom hem från jobbet och därefter så gjorde jag då mat, så gott :)
 
Senare i veckan så vet jag inte riktigt vad som händer. Men på söndag blir det ett jobbpass, halvdag (13-18.15). Annars ser veckan lugn ut på jobbet och jag hoppas det bara blir pass i Trelleborg eller ja man kan alltid drömma. Men jag har ju sommarkortet så det blir inga problem om det skulle bli ett pass i Malmö. 

Om en månad ungefär! :)

Bild från dagens fika på Espresso house. Bilden hittar ni på min instagram @liinaasandii
 
Idag har jag haft en eftermiddag på stan. Jag har fikat & jag har köpt lite saker bl.a lite matlådor så att jag kan börja ha lite hemmalagad mat till jobbet o så när jag har långa dagar på jobbet. Så det blev fyra lådor och två små runda som jag kan ha sallad i. Smart tycker jag :)
 
Annars så har jag ätit Subway till middag, mycket gott :) Nu så tittar jag på Fem myror är fler än fyra elefanter. Köpte den idag när jag var på Åhlens när jag köpte födelsedagspresenter till pappa där, han fyller år den 7 juli. Så det är snart dags :)
 
Imorgon så börjar mina fyra arbetskvällar. jag börjar klockan tre imorgon, likadant på onsdag. På torsdag börjar jag kvart över fyra och på fredag börjar jag klockan två. Skönt med relativt korta pass, men ändå ett par bra timmar (y). 
 
Nu ikväll blir det att kolla på Lotta på Liseberg någon timme. Sen vid nio blir det Glee på kanal 11. Så kvällen kommer bli perfa :)
 
Om lite mer än en månad så kommer min vän Stina och hennes sambo till Skåne för att hälsa på hennes pappa. När dem ändå är här nere så tänkte dem komma förbi och hälsa på mig i 1-2 dagar. Så roligt :) Men innan dess så tänkte jag få iväg paketet jag vill ge henne, så slipper hon vänta en månad. Blir nog att fixa det på lördag då jag är ledig :)
 
Nä nu ska jag fixa med lite bilder som jag är otroligt sen med osv, lång historia. Men lika bra att fixa dem färdigt någon gång så att den som ska ha dem kan få dem någon gång. Såklart ska hon få en super bra förklaring varför jag har varit så sen med att lämna dem osv. Men ni får ha en forsatt trevlig kväll på er kram :)