Blir det hemmakväll istället?

Tjena!

Mina Valborgs planer blir nog inte av, för att älskling ska jobba till vid åtta och han är på jobbet nu och sen är jag inte sugen på att gå längre. Känner inte alla dit vi skulle. Men vi får se hur det blir sen, blir iaf att äta middag hemma och det är snart. Mer om mitt Valborgs firade senare.

Annars hade jag en ganska onödig skoldag och sen hade jag idrott och det slutade med att jag har fått så ont i min rygg längst ner. Otroligt ont gör det.

Men nu ska jag se vidare på Svensson Svensson och sen vänta på att älskling slutar jobba :) kram på er så länge :)

Min Valborg är räddad! :)

Bild från Valborg 2008!


Som rubriken lyder så är min morgondag räddad och det blev den för cirka 2 timmar sen och det blir att fira Valborg med älsklig, hans vän Hanna o hennes kille Adam. Så det ska faktiskt bli kul att ha någon att göra på Valborg, annars så sitter jag hemma eller så har vi haft gäster. Så det ska bli kul :)

 

Men innan jag ska iväg och fira med dem så ska jag gå i skolan från vid 9 till 2 och därefter ska jag hem och fixa mig + äta lite. För att sen dra iväg vid 6/7 och träffa dem andra :)

 

Så jag är rätt så nöjd över att jag har planer inför morgondagen, men det blir inte till att supa. Utan jag går dit för att ha kul och inget annat.

 

Men nu ska jag se klart ett avsnitt av en serie jag kollar på och sen blir det att sova 7 kvart i timmen för att sen gå upp vid kvart i 6 imorgon. Men jag önskar alla mina läsare glad och trevlig Valborg. Sup inte skallen av er, utan ha nu super trevligt :)

Mysig helg! :)

Tjena alla fina bloggläsare! :)

 

Min helg har varit underbart bra och då menar jag verkligen underbart bra :). I Fredags så gick jag på bio med älskling och hans två vänner Micaela och Jesper. Vi såg på American Pie och den var otroligt bra och framförallt rolig. Det var även kul att de gamla skådisarna var med, det gjorde hela filmen ännu bättre. Så det var mysigt att gå på bio. Efteråt så åkte vi till Vellinge, men där var det helt dött.. De flesta var tydligen i Anderslöv. Typ runt tio tiden så fick vi skjuts hem av has vän Micaela, mycket snällt av henne :). Sen så avslutades kvällen med en massa mys <3

 

Sen så igår var jag hemma hos älskling hela dagen i och med vi hade ett halv år igår. Men vi gjorde inte så mycket precis. Blev mest slö slapp, kolla på tv och sen kollade vi på Grown ups med hans bror och filmen var faktiskt bra. Filmen tog slut typ en timme innan jag skulle ta bussen hem. Så det blev lite umgänge med hans familj innan älskling följde mig till bussen. Var hemma vid tio och pappa mötte mig vid bussen och ramade mig hem på hans cykel, så snällt av honom :)

 

Idag har jag bara slappat och kollat på film. Men nu ska jag rensa lite bland mina kläder och kolla om det är något som behövs slängas. Jag vet att bland min underkläder behövs det. Men jag skriver mer någon annan dag. Kram på er! :)