Jobb & vardagliga saker!


Bilder ur mitt arkiv!
 
Idag fick jag hoppa in på jobb på butiken nära mig eller ja dem rinmgde in nmig igår efter som butiken blev utsatt för rån och hon som blev överfallen hon har fått ledigt hela veckan. Det var bl.a en pistol inblandad. Så hemskt ändå, usch. Därför jag fick hoppa in idag för dem skulle ha möte om vad som hänt så jag jobbade 11-14. 
 
Annars idag trodde jag att jag skulle ha haft tvättid så jag gick ner började tvätta och det gick bra och när jag hade lite kvar så kommer en annan person ner och ska tvätta. Men det gick bra ändå. Sista tvätten fick jag torka uppe i lägenheten på balkongen. Så det var ingen fara. Jag hade bara fått för mig att jag skulle tvätta idag. Men eftersom jag inprincip var klar så gjorde det inte så mycket. 
 
När jag hade varit på snabbvisit i tvättstugan så började jag diska lite och nu håller jag på att laga lite mat. Trodde jag skulle få äta middag hos mina föräldrar idag. Men pappa skulle iväg och spela vid halv 7. Så det får bli en annan dag. 
 
Imorgon blir det personalmöte 13-16. Men innan det så ska jag vara på jobbet redan 12:30 och gör någon slags kurs på datorn. Har gjort sådana saker förr, så det är säkert någon enkelt. 
 
Nä nu ska jag fortsätta laga mat och när den är klar så ska jag titta på något avsnitt av Rederiet eller 7th heaven. Vet inte vilken än. Men det tar jag då. Men ni får ha en forsatt trevlig dag så hörs vi. Kram :)

Halleluja halv 12.. :)

Bild ur mitt arkiv!
 
Först vaknade jag kvart i 11, men som tur kunde jag somna om ganska snabbt igen och då vaknade jag halv 12 o det var så skönt. Men jag behöver minst 1 dag till för att känna mig mer utvilad. 
 
Annars idag ska jag inte göra många knop. Blir att kolla mest på film eller Rederiet. Får se om jag hittar någon bra film att kolla på. Igår gjorde jag det lite dåliga valet och kollade på min favorit film Titanic när jag var lite sådär lagom trött. Men jag hade velat kolla på den nu i typ flera dagar. Så igår blev det av och jag klarade att hålla mig vaken. 
 
Idag är det ju den tjugoåttonde och idag skulle jag o mitt ex haft 35 månader. Helt sinnessjukt om det fortfarande hade varit vi. Vi pratades vid lite i fredags och jag fick reda på ett och annat. Inget jag vill direkt skriva här. Men vi skulle ha träffats på kvällen, men det blev tyvärr aldrig av. Antingen att han glömde eller att han inte ville. Finns säkert en massa andra anledningar till varför. Men jag hade iaf ingen lust att fråga om varför vi aldrig träffades. Skulle säkert göra honom upprörd. Fast det var han som frågade om vi skulle ses när han ändå skulle ner ett ärende till Trelleborg. Aja det kommer säkert någon mer gång vi kan ses och prata ut. 
 
Nä nu ska jag hitta någon bra film att se och sen göra lite frukost. Så ni får ha en super bra dag så hörs vi snart igen. Kram på er :)