170619 - Snart midsommar! 🌸

Lina Link Sandells foto.
Köpte nya snygga hörlurar från Happy plugs igår på Clas Ohlson :) Super fina!
 
Igår så umgicks jag lite grann med bästa vän på eftermiddagen. Vi hade först smoothie fika på Coffee Factory på Mobilia & därefter så shoppade vi lite. De jag var i behov av mest var nya hörlurar & kirugisk tejp för mitt skär sår som jag lyckades få här om dagen. De ser rätt så okej ut nu, men jag har tejp på så länge det behövs så att inte smuts kan komma in o så.
 
Jag har nu varit ledig sen i lördags & det har varit så så skönt. Egentligen så skulle jag hoppat in på jobbet igår om jag inte skulle träffat min bästa vän. Dem hade lite kris.. Hon som skulle vara rastavbytare, hon hade inte kommit till sitt pass varken i lördags eller igår. Jag hoppas verkligen att dem hittade någon till igår & även lördagen såklart. Uppenbarligen så gjorde dem väl det eftersom dem inte ringde mig då.
 
Men idag så är tanken att jag ska fortsätta att städa mitt hem. Det är inte så värst överdrivet mycket kvar. Men jag känner att jag måste göra det typ nu idag, för sen så jobbar jag tis-lör. Japp jag jobbar på midsommar, ingeting nytt där inte. Har ändå inga speciella planer på vad jag ska göra efteråt, så ja det är lika bra att jobba. G ska tydligen på någon fest & eftersom vi inte är tillsammans så kommer jag inte följa med eller ja iofs så hade väl jag kunnat göra det, men jag tror nog inte han är så road av att ha med mig. Så ja mina midsommarplaner blir väl att jag sitter hemma o tar de lugnt, kollar någon film eller så. Kanske inte sådär jättekul precis. Men ja vad ska man göra när ingen frågar mig, iofs hade jag kunnat fråga någon, men jag är så trött på att de alltid är jag som måste styra upp något eller så & då har det blivit som de har blivit att ingen frågar mig om att hitta på något, fast jag överlever. Så ja nu vet ni vad jag ska göra på midsommar, jobba & typ ha de lite smått tråkigt efteråt..
 
Angående att jag verkligen måste städa är ju såklart 1. för att jag vill ha ett snyggt hem 2. Man mår så mycket bättre med ett städat hem & 3. Jag har sagt till G att jag har en överrasking till honom & det är att mitt hem är städat & fint. Så ja jag måste ju hålla de jag har lovat, trots att han inte vet vad överraskingen är. Så ja jag hoppas att han blir glad. Men som sagt så gör jag det mest för min egna skull. 
 
Annars så har jag åkt på en förkylning, inte sådär jättekul precis. Började igår & jag var ute större delen av dagen igår. Så jag hoppas verkligen inte att jag av någon konstig anledning börjat få pollen. Inte kul om det är så. Men just nu så tror jag att det är en helt vanlig förkylning.
 
Nä nu så ska jag sätta fart med att röja upp lite i allrummet & därefter blir det nog lite frukost. Så ja ni får ha en fin måndag så hörs vi snart igen. Kram på er :)

170614 - Snart jobbat 8 pass i rad!

Min älskade samling av svenska tv-serier ❤️ Dem som fattas på bilden är Saltön, Rederiet & Skilda världar.
 
Imorgon går jag in på min sjunde dag i rad på jobbet + att det är ett morgonpass. Så japp om ett par timmar så är det på det igen. Men jag älskar mitt jobb ändå så det ska gå (y). På fredag efter jobbet kan jag njuta av 3 dagars ledighet & då ska jag njuta med att tvätta, städa lite samt träffa bästa vän. Så ja det kommer bli perfekt!
 
Men nu innan jag går o lägger mig om någon timme eller två så tänkte jag städa upp lite grann. Ser inte så jätte tip top ut precis. Blir nog till att diska lite också. Har ju energi uppe efter två nocco på jobbet. Så ja jag får döda lite energi nu innan jag lägger mig. Blir till att slänga en massa skräp o så.
 
Efter jobbet imorgon så blir det nog att handla lite grann o så. Sen när jag kommer hem blir det till att fortsätta att städa, beror på hur långt jag kommer nu ikväll. Annars blir det som sagt hem, byta om & sen iväg mot mamma o pappa för att hämta lite grejer där & på vägen blir det att lämna ett paket till retur. två par skor som inte uppnådde mina förväntningar + att dem inte satt bra på mig. En tröja som var lite för tajt & ett par jeans som blev helt fel.
 
Nä nu får jag typ sätta fart innan min energi försvinner. Lika bra att hålla på när den ändå infinner sig. Vill att mitt hem ska se snyggt ut någon gång. Så ja ni får ha de super bra så hörs vi snart igen. Kram på er :)

170607 - 8 dagar i sträck!

Trerättersmiddagen från i lördags när vi firade mig i efterskott!
 
Ja jag vet att det var rätt så längsen jag skrev här sist. Men ja inget nytt precis händer dirket förutom att jag jobbar väldigt mycket. Jag hade totalt 10 lediga dagar av 31 förra månaden & denna månaden har jag totalt 9 dagars ledigt o jag har averkat 4 av dem redan.
 
Imorgon så börjar en 8 dagars jobb period. Kommer säkert att vara otroligt trött på fredagkväll nästa vecka & då kommer jag att se framemot 3 dagars ledighet. Vad jag ska göra då vet jag inte, men jag hittar säkert på något.
 
På lördag blir det kanske bio med min vän Sebbe. Var nästan en månad sen vi var på bio sist & denna gången så ska vise på Wonder women o de blir i Malmö denna gången med. Dock så jobbar jag ett kort tre timmarspass på lördag. Så ja vi får se hur det blir, han skulle iaf komma med mer info imorgon. Får hoppas på det bästa.
 
Snart så blir det sängen för att jag börjar jobba om ca 9 timmar & det känns som att jag kommer vara en aning trött imorgonbitti när klockan ringer vid halv 6. Men det ska iaf bli skönt att få jobba morgon för då har jag kvällen fri. Har kommit fram till att morgonpass är dem bästa. Jag har fått jobba lite morgon nu den senaste tiden & jag känner att jag har mått lite bättre utav det. Så ja jag är tacksam över att jag har fått göra det.
 
Imorgon efter jobbet så tror jag att jag ska handla lite & sen när jag kommer hem så tänker jag eller ja försöka att städa lite. Gjorde lite små plock idag medan G låg o drog sig i min säng. Idag var han verkligen seg av sig. Hans alarm ringde femtioelva gånger & det resulterade i att han gick lite senare än vad han brukar. Nu så vet jag inte när vi kommer att ses nästa gång. För mig att han sagt att han ska utomlands nu på lördag tror jag det är. Så ja om han ska det så får väl jag drunkna i lite jobb under tiden.
 
Snart så är det midsommar, men som vanligt så har jag inga planer på vad jag ska göra, förutom att jobba + dagen efter också. G ska iaf på fest & nej jag ska inte med eftersom han inte har frågat mig + att vi är inte tillsammans. Gör sak samma när han ändå ska flytta till hösten eller ja det beror på om han kommer in på skolan eller inte & gör han det så flyttar han ändå upp till Gävle. Kanske skriver mer om detta när det är säkert.
 
Nä nu så kallar sängen på mig & imorgon innan jobbet så ska jag försöka att hinna få i mig lite frukost, annars får jag väl äta en rejäl lunch istället. Men jag är så trött på färdigrätterna nu, så jag får se vad jag hittar på helt enkelt. Vet att jag borde bli bättre på att ha med mig egen matlåda. Men det får jag bli bättre på i framtiden isf.
 
Så ja godnatt på er så hörs vi snart igen. Kram på er :)