Jag bara gråter & gråter.

 
Känns som att jag inte har någon glädje till livet längre. Kvällen igår var fruktansvärd. Trodde aldrig jag skulle få vara med om de ögonblicket där bara allting tar slut. Jag var inte alls redo på att de skulle ta slut nu. Känner att jag har så så mycket kvar att ge. Men vill han inte längre så ska jag inte hindra honom..
 
Känns som att mitt hjärta är krossat föralltid. Jag vet redan nu att jag aldrig kan hitta någon lika bra som O. Han var verkligen allt för mig och han var så bra för mig. Känns konstigt att aldrig kanske få se honom igen. Men har han inte dem där känslomässiga känslorna längre så ska jag inte låta honom vara kvar, skulle inte kännas bra för någon av oss. Men jag vill inte ha fler dörrar i ansiktet. Det räcker med dem jag redan har fått..
 
Den närmaste tiden kommer att kännas så fruktansvärt jobbig. Känns som att jag kommer bryta ihop för det minsta lilla. Det är som att en trygghet hos mig har försvunnit. Han var min trygghet. Jag började faktiskt att älska honom på riktigt och så ska det vara slut här o nu. 
 
Är som sagt tom på ord nu och igår bara grät jag o grät när jag pratade med honom i telefon. Det var nog sista gången som jag fick höra hans röst. Kommer aldrig att få röra vid honom igen, aldrig få kyssa honom eller få säg massa fint till honom. Jag måste få se honom en sista gång, de är bara så. Även om han kanske inte vill så hoppas jag ändå att han kan ge mig den önskan. 
 
Så bloggandet nu dem 1-2 närmsta veckorna kommer de knappt att bli något. Jag måste få sörja detta. Så jag hoppas verkligen att ni har förståelse om att jag inte mår så bra just nu. Liksom att de finaste i mitt liv just nu bara försvinner. De är så obegripligt för mig, verkligen!

Mager jul..

Min senaste bild från min instagram @liinaasandii
 
Nu idag på förmiddagen så har jag varit på Vellingeblomman med mamma. Vi var där inte så länge eftersom mamma skulle hinna jobba undan lite också. Men vi hann iaf titta runt på det mesta och jag köpte tre pepparkaksformar (bilden ovan) & två rullar julklappspapper. För som alltid så vill jag slå in mina julklappar själv. Blir roligaste så :)
 
Vid ett tiden så cyklade jag hem så att mamma kunde jobba ostört och sen dess har jag haft blandade känslor. Blir verkligen en mager jul när jag såg min lön. Så tragiskt, men vad ska man göra när man har varit sjukskriven. Jag hoppas att sjuklönen kommer snart med. Annars får jag helt enkelt gå till försäkringskassan och prata med dem o se vad som pågår osv. 
 
Nu så kollar jag på Ronny & Julia. Jag har julavsnittet kvar. Sen så blir de kanske en till julkalender, får se eller så blir det Skilda världar. Får se vad jag är sugen på. 
 
Ikväll blir det Paradise hotel som vanligt. Inga konstigheter där. Men nu ska jag se på sista avsnittet av Ronny & Julia. Kram på er :)

23 November 2015

Denna bilden tog jag idag på jobbet. Vi har så mycket mer inne i butiken, men även i närheten av detta ställ. Men det var mycket folk, så jag hann bara fota detta. 
 
Idag har jag som sagt varit på jobbet och jag fick dessutom en tröja som vi ska ha i jul och såklart så glömmer jag den. Men jag lär hitta en nästa gång jag kommer till butiken. Kommer eventuellt att få jobba något mer pass senare i veckan. Min chef ska höra av sig till mig imorgon om eventuella tider. Hon behövde bl.a jobba undan lite ostört typ, så då behöver hon någon som jobbar c 4-5 timmar så hon kan jobba undan lite. Så då lär jag få tag på en tröja, dem var väldigt fina. De promotas saffran på framsidan av tröjan, super bra!
 
Annars gick jobbet bra idag. handlade lite efteråt och till middag blev det köttfärs med potatiskroketter, majs & turkisk yoghurt (y). Mycket gott! Blev lite över så det tar jag till middag imorgon med, super!
 
Just nu så kollar jag på Ängelby som går på ettan. Idag är det avsnitt 9 av 12. Så snart är de slut och jag tycker att serien bara blir konstigare o konstigare. Såklart så vill jag se klart hela serien så jag får veta hur den slutar. Sen klockan tio är det Paradise hotel, tidsmaskinvecka. Kommer säkerligen att bli väldigt spännande. 
 
Imorgon blir det Vellingeblomman med min mamma, vet inte riktgit om pappa ska med. Han är inte så road av sånt där. Sen så är Vellingeblomman ett ställe där man kan först och främst köpa blommor, men man kan även köpa andra grejer som heminredning, filtar och nu i juletid kan man köpa julgrejer. Så roligt att gå där och det kommer såklart att bli väldigt trevligt :)
 
Nu så ska jag se vidare på Ängelby. Så ni får ha en forsatt trevlig kväll. Kram på er :)