Ett missförstånd..

Bilden är ifrån i våras utanför jobbet!


Nu sen 17 så skulle jag egentligen varit på jobbet 😅 Men ja det var ett missförstånd som rörde ihop de hela. Tanken var att jag skulle vara på ett läkarbesök idag vid 16 tiden. Men den bokade jag om till i början av oktober istället. Dem erbjöd mig en förlängd tid & de tackar man inte nej till eftersom det är första gången jag ska dit. Det är gynekologisk undersökning, cellprovtagning & eftersom det är första gången kan det vara skönt med lite extra tid, dock blev det krångel med jobbet.

Jobbet blev iaf inte arga på mig, dem vet i vanliga fall att jag alltid kommer till mina pass & att jag är punktlig osv. Så ja det är skönt att de löste sig & han som jobba för mig idag kunde stanna till stängning, super!

Vill nu inte ha fördomar om att jag "skolka" från jobbet, vilket jag inte gjorde. Jag trodde verkligen att jag skulle på läkarbesök idag & sen när jag ringer dit för de stod i kallelsen att man skulle göra de när det är första gången, så visste jag inte att man kunde få förlängd tid & då trodde jag att jag skulle få de idag. Men aja sånt som händer, inga sura miner från jobbet inte. Bara ett helt vanligt missförstånd. 

Annars så har jag inte gjort mycket sen sist jag skrev. Disken har jag lite grann kvar på. Men de fortsätter jag med imorgon & sen Ikeabesöket blir en annan dag. Klockan hann ticka iväg innan pappa blev klar med mamma hos läkaren. Gör mig inget, vill hellre dit en förmiddag. Har gjort en lista på lite saker jag behöver o så. Kanske blir Ikea imorgon, vem vet. Hoppas på någon dag denna veckan iaf.

Nä nu så ska jag samla ihop lite skräp o sånt för att sen gå ut & slänga sopporna. Resten av kvällen blir det att kolla på Rederiet & sen mellan 21-23 blir de först att kolla på Biggest loser VIP o därefter Paradise hotel. Spännande kväll! 😅

Så ja ni få ha det bäst tills vi ses snart igen. Kram på er 😊

Kommentera här: