Äntligen! 😍❤️🚢

(null)

Idag är dagen som jag äntligen får gå på Titanicmässan & jag ska dit med familjen samt mina syskons respektive. Det ska bli hur roligt som helst. Har väntat på denna dagen i lite mer än 5 månader. 

Fick biljett av min äldsta syster & hennes sambo när jag fyllde år i juni, så jag är hur glad som helst. Vet inte riktigt vad vi kommer göra efteråt. Vet bara att vi ska vara där kl.12. Så alltså om 3h ska vi vara där. Men mamma & pappa kommer hämta upp mig vid 11.20 o innan dess så ska jag slänga lite sopor, fixa mig & äta någon slags frukost. Tanken var att jag skulle handla lite också, men det kan jag lika gärna göra imorgon efter att jag har jobbat. Annars känner jag att de kommer bli stressigt om jag har de idag.

Jag vet inte riktigt vad vi ska göra efter utställningen. Har läst på om att de tar 60-75 min att ta sig igenom utställningen. Så ja vi är färdiga ungefär vid ett-kvart över ett. Tråkigt om vi bara skulle skiljas åt när vi kommit ut från mässan. Hoppas på att vi går o fikar eller äter något matigare. Får helt enkelt se hur det blir. Är iaf nöjd att jag äntligen får komma dit, hoppas de är lika bra som jag förväntat mig :)

Kommentera här: