171107 - Inhopp på jobbet!

(null)

För en stund sen så pratade jag med jobbet & dem behövde min hjälp. En kollega är hemma o vabbar barn, så jag fick snällt hoppa in & hjälpa till. Dock så har jag tvättid till 12 & passet börjar 11.15. Men jag tror att jag kommer hinna. Ska ner om ca 35 min för att ta ut tvätt 3 & 4. Sen har jag en till med underkläder o de kommer gå snabbt, de mesta kan tumlas. Sen o andra sidan så gjorde de inget om jag skulle vara en kvart sen eller så. Men jag ska ändå försöka skynda mig.

Så ja det blir ett kvällspass på jobb, inte så farligt ändå. Blir dock att lägga sig tidigt ikväll, har morgonpass imorgon. Lång dag faktiskt. Men ja de löser sig. Får sova ut på torsdag när jag är ledig hehe.

Nä nu så ska jag hitta på något i väntan på att jag måste ner till tvättstugan igen. Men ja ni får ha en fin dag. Kram på er :) 

Kommentarer:

1 Anonym:

Hur var Titanic mässan :)

Svar: Jodå den var faktiskt bra :) Hade dock förväntat att den skulle vara mer levande, liksom att man kunde gå upp på trappan eller göra den berömda flying scene. Men i helhet så var den oroligt välgjord & bra 👍🏻
Lina Sandell

Kommentera här: