Vad är det för ett påhopp!

 
 
Det jag försökte förklara för henne är att jag inte vill ha allt för tajta kläder & sen så tror jag att 36 hade blivit alldeles för litet för mig & 38 hade nog blivit helt precis. 40 sitter så bra på mig & jag förstår varför dem säger att dem är liten i sina storlekar, för dem är verkligen tajta i materialet. Så jag förstår verkligen att man kan behöva gå upp en storlek. Står t.o.m på deras sida att dem rekomenderar att man ska gör så. Sen så var dessutom storlek 36 & 38 tillfälligt slut i deras lager.
 
 
Som hon skriver i sin kommentar så är jag ingen storlek 40. Men nu efter att ha provat brallorna två gånger så förstår jag verkligen vad dem menar med att gå upp en storlek än vad man har normalt. Visst dom ser stora ut när man håller upp dem framför sig. Men när man har på sig dem så sitter dem bra, varken för smått eller stort, utan helt lagom. Förstår inte varför du har mage att klaga. Jag själv vet att jag absolut inte är en storlek 40. Men ibland är det bra att följa en hemsidas råd om att gå upp en storlek utöver vad man brukar ha. Så jag är nöjd & det är ju huvudsaken att jag är nöjd. Jag ska inte tillfredställa mina läsare bara för att dem inte tycker att jag är en viss storlek eller vad det nu kan vara.
 
Jag ville bara förtydliga att det var hemsidan som rekomenderade att man går upp en storlek än vad man normalt sätt har. Hade dem skrivit att dem var i normal storlek så hade jag såklart tagit de jag brukar ha. Jag är ju inte korkad & tar en stor storlek bara för att sen skicka tillbaka dem. Vad är det för logik, ingen!

Kommentera här: