Inte lätt att vara kvinna!

Gammal bild från mitt arkiv!
 
Ja jag har både chocklad och glass hemma i överflöde. Men jag känner inte mig riktgit sugen på de trots att jag har typ mens verkar from the hell. Orkar liksom inte.. Jag hoppas bara att dem har gått över tills jag ska jobba imorgon. På sätt och vis är de skönt att dem kommer nu och inte imorgon, för då hade jag inte riktigt klarat av att jobba om jag ska vara ärlig. 
 
Idag så har jag varit på marknaden igen, men då var jag där med mamma och pappa. Pappa spelade på en liten scen. Dem kallar sig för Trelle city jazzman. De var inte pappa som kom på namnet, men de duger. Dock så skulle dem vara sex stycken, men en av dem tog fel på tiden. Så kan de vara ibland. Men dem var mycket duktiga och dem spelade även igår. Men då kunde jag inte komma o lyssna eftersom jag var på jobbet då. 
 
Imorgon så blir de att jobba, men som tur är så får jag lite sovmorgon. Mitt pass är 13-18.15. Så de känns helt okej ändå. Jag får ju jobba med bästa Selma, så de ska nog ordna sig fin fint :)
 
Nu ikväll jag inte gjort så värst mycket. Kollat mest på julkalendern Pelle Svanslös. Har ett fåtal avsnitt kvar. När jag sätt klart dem så blir de nog att kolla på en vanlig film eller serie. Får se vad jag blir sugen på. 
 
Skulle eventuellt ha tväffat O nu ikväll. Men han har en del med sin flytt att göra så han hade inte kunnat komma till mig. Fast jag hade kunnat komma till honom, men då hade han inte fått gjort så mycket med flytten osv. Så vi ska ses en annan dag när de finns mera tid o så. Nu får vi helt enkelt sakna varandra lite mer och de gör det hela bara mysigare när vi väl får träffas igen hehe :)
 
Nu så ska jag som sagt se klart på Pelle och därefter får jag se vad jag kollar på. Marknadslivet är i full gång. Jag hör de väldigt bra ifrån min ballkong. Så jag hoppas dem slutar om typ två timmar eller något haha. Bara de är slit när jag ska lägga mig vid ca elva tiden.