170619 - Snart midsommar! 🌸

Lina Link Sandells foto.
Köpte nya snygga hörlurar från Happy plugs igår på Clas Ohlson :) Super fina!
 
Igår så umgicks jag lite grann med bästa vän på eftermiddagen. Vi hade först smoothie fika på Coffee Factory på Mobilia & därefter så shoppade vi lite. De jag var i behov av mest var nya hörlurar & kirugisk tejp för mitt skär sår som jag lyckades få här om dagen. De ser rätt så okej ut nu, men jag har tejp på så länge det behövs så att inte smuts kan komma in o så.
 
Jag har nu varit ledig sen i lördags & det har varit så så skönt. Egentligen så skulle jag hoppat in på jobbet igår om jag inte skulle träffat min bästa vän. Dem hade lite kris.. Hon som skulle vara rastavbytare, hon hade inte kommit till sitt pass varken i lördags eller igår. Jag hoppas verkligen att dem hittade någon till igår & även lördagen såklart. Uppenbarligen så gjorde dem väl det eftersom dem inte ringde mig då.
 
Men idag så är tanken att jag ska fortsätta att städa mitt hem. Det är inte så värst överdrivet mycket kvar. Men jag känner att jag måste göra det typ nu idag, för sen så jobbar jag tis-lör. Japp jag jobbar på midsommar, ingeting nytt där inte. Har ändå inga speciella planer på vad jag ska göra efteråt, så ja det är lika bra att jobba. G ska tydligen på någon fest & eftersom vi inte är tillsammans så kommer jag inte följa med eller ja iofs så hade väl jag kunnat göra det, men jag tror nog inte han är så road av att ha med mig. Så ja mina midsommarplaner blir väl att jag sitter hemma o tar de lugnt, kollar någon film eller så. Kanske inte sådär jättekul precis. Men ja vad ska man göra när ingen frågar mig, iofs hade jag kunnat fråga någon, men jag är så trött på att de alltid är jag som måste styra upp något eller så & då har det blivit som de har blivit att ingen frågar mig om att hitta på något, fast jag överlever. Så ja nu vet ni vad jag ska göra på midsommar, jobba & typ ha de lite smått tråkigt efteråt..
 
Angående att jag verkligen måste städa är ju såklart 1. för att jag vill ha ett snyggt hem 2. Man mår så mycket bättre med ett städat hem & 3. Jag har sagt till G att jag har en överrasking till honom & det är att mitt hem är städat & fint. Så ja jag måste ju hålla de jag har lovat, trots att han inte vet vad överraskingen är. Så ja jag hoppas att han blir glad. Men som sagt så gör jag det mest för min egna skull. 
 
Annars så har jag åkt på en förkylning, inte sådär jättekul precis. Började igår & jag var ute större delen av dagen igår. Så jag hoppas verkligen inte att jag av någon konstig anledning börjat få pollen. Inte kul om det är så. Men just nu så tror jag att det är en helt vanlig förkylning.
 
Nä nu så ska jag sätta fart med att röja upp lite i allrummet & därefter blir det nog lite frukost. Så ja ni får ha en fin måndag så hörs vi snart igen. Kram på er :)