Minnen från 2016 #7

 
15/6 - Dagen innan så beställde jag elva nagellack & ja jag vet att det är sjukt att beställa så många, men ja jag gjorde det. Jag beställde från sidan eleven.se & det var verkligen en sjukt bra leveranstid eftersom det redan kom dagen efter. Så ja jag är super nöjd med lacken & även sidan på hur snabb deras leverans var (y).
 

15/8 - Även i år på Malmöfestivalen så spelade pappa med Z big band & dem var som vanligt väldigt bra. Jag var där med mamma & en kollega till henne. Där var väldigt mycket folk, vilket är ju trevligt. Dock så fick jag & mamma stanna var tills dem hade spelat klart, vilket var vid ca 23 tiden. Så ja vi var väl där i typ två timmar eller något. Men ja det var iaf trevligt :)
 

22/8 - Jag gick iväg till vår park här i stan för att lyssna på pappa när han spelade med ett band. Efter spelaningen så blev det den årliga pizzan & pappa brukar kalla e för pizzaspelningen eftersom dem alltid går o äter pizza efteråt. Men jag åt ingen pizza, utan jag åt en kebabtallrik. Är inte så jätte förtjust i pizza. Men ja någon gång ibland går det bra att äta.

Kommentera här: