171030 - Kaos dag!

Lite bilder ur mitt arkiv!
 
Denna dagen började med kaos. Den började i och för sig bra, men sen blev det så fel. Så det slutade med att jag inte kom med till Lund idag när vi skulle ordna med begravningen för mormor & ja jag blev verkligen ledsen. Men aja jag får helt enkelt skylla mig själv + att de är sånt  som händer & det är inte hela världen. Bara jag inte missar begravningen som är den 17/11. Får visserligen ta ledig från jobbet då eftersom jag har ett pass då. Men ja jobbet kommer att förstå mig :)
 
Annars idag har jag inte gjort allt för mycket. Pratade med min DC vid 13.07 & bara en stund tidigare så hade hon försökt att få tag på mig, jag ringer tillbaka o lämnade ett meddelande. De hon ville fråga mig om var om jag kunde jobba ett morgonpass imorgon istället för kväll & anledingen var för att vår butikschef är fortfarande sjuk o har varit de i en vecka nu. Vi vet inte vad som är problemet, men en del av oss tror att de är något skumt eller så. Men aja jag ska vara glad över att jag får jobba morgon istället för kväll. Slutar vid tre när jag egentligen skulle börjat för kvällen, soft ändå hehe.
 
Ikväll blir det att kolla på Vår tid är nu. Det är en serie med bl.a Suzanne Reuter, Peter Dalle, Hedda Stierstedt m.fl. Har följt den på Svtplay eftersom jag jobbat inprincip varje måndag sen serien startades. Så ja det ska bli mysigt o sen den senare. Det blir även att kolla på Paradise hotel, det är redan dags för semifinalvecka & då är det denna veckan o nästa vecka kvar sen är det slut. Undra vad man ska kolla på när de är slut. De har varit som ens liv i typ två månader. Efter de så måste jag verkligen gå o lägga mig eftersom jag fick morgonpass. Så det blir upp vid halv sex imorgon för att försöka få i mig lite frukost. Men känner jag mig ganska så rätt så blir det inget just pga att jag inte är någon frukostmänniska precis.
 
Till helgen blir det äntligen att gå på Titanicmässan & för kung o fosterland så ska jag definitivt inte missa de. Skulle aldrig förlåta mig själv om jag skulle missa det. Trevligt att få en dag med familjen, sällan vi gör något ihop mer än middagar någon gång ibland.
 
Men ja nu så ska jag nog ut med soporna för att sen kolla min postbox för att se om jag har någon post. Därefter vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske kolla någon film eller något. Får helt enkelt se vad det blir. Men ja ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi. Kram på er :)

Kommentarer:

1 Anonym:

Man har väl betald ledighet när man är på närståendes begravning..

Svar: Jaså? Inget jag vet om. Men ja ledig fick jag iaf & dessutom så är jag inte fast anställd, utan bara timanställd eller ja nu varje vecka året ut så har jag 30h/v, sen får jag se hur det blir vid årsskiftet.
Lina Sandell

Kommentera här: