171019 - Ledig i helgen 👌🏻

Charmiga kollegor man har som visar en lite uppskattning 😊 (bild ovan)


F.o.m nästa vecka, alltså 43 t.o.m vecka 46 har jag 1-2 pass inbokade i veckan & nej det är inte mycket för att vara mig. Men under dessa veckor så kommer jag ha tid för så mycket annat, så som att städa mitt hem, plugga körkortsteori, få rätt på min sömn & säkerligen mycket annat. 

Nästa vecka så ska jag träffa min bästa vän Alexandra för en fika & fira hennes födelsedag i efterskott. Ska faktiskt bli trevligt, var ett tag sen vi sågs. Så ja det ska bli trevlig att ses 😊

I helgen är jag ledig, vilket är skönt! Skulle egentligen ha jobbat. Men jobbet har fått kalla in mig 3 andra dagar denna veckan, igår, förrgår & nu imorgon. Blir såklart jobb idag med, lite senare ska jag bege mig iväg & jobba till kvällen. Skönt iaf att vara ledig i helgen. Ska nog sova ut, kanske fika eller något annat kul. Får se vad som händer helt enkelt.

Angående att jag får lite pass nu framöver är ingenting jag kan styra över, är man timanställd så är man. Mamma blev inte glad över när hon fick höra hur lite pass jag har. Men ja vad ska man egentligen göra. Bara tacka o ta emot de man får. Sen så vet jag att jag säkerligen kommer få lite mer pass än dem jag har. Så jag ska nog inte vara orolig, men jag kan inte låta bli att bli de iaf. 

Nä nu ska jag kolla vidare på Livet i Fagervik som jag har kollat på hela morgonen eller ja typ sen när jag vaknade runt halv elva. Så ja ni får ha en fortsatt fin torsdag. Kram på er 😊

Kommentera här: